Dækning

OiSTER benytter 3's net, som er Danmarks absolut bedste, når du vil have hurtigt internet - og skulle det ske, vi ikke dækker, benytter vi TDC's netværk via en roamingaftale, som ikke koster dig ekstra.

OiSTER tilbyder datahastighed på 4-20 Mbit/s til vores mobilabonnementer på 3G-netværket. Hastigheden afhænger af, hvor langt du befinder dig fra en sendemast, hvor mange brugere der er på masten samt natur og bebyggelse.

4G/LTE hos OiSTER

Som kunde hos OiSTER, kan du tilkøbe 4G/LTE med downloadhastighed på 8-35 Mbit/s ved udendørs brug. For at opnå de høje 4G/LTE hastigheder skal din mobiltelefon understøtte 4G, samt du skal befinde dig i et område med 4G-dækning. Du opgraderer til 4G på Mit OiSTER.

Du kan tjekke din dækning på kortet nedenfor. Læs mere om dækningskortet nederst på denne side. Bemærk, at dækningskortet kun er vejledende.

Dækningskort

Brug dækningskortet til at se, hvor god dækningen er der, hvor du skal bruge din mobil. Jo mørkere området er på dækningskortet, jo bedre er oplevelsen af hastigheden. For at opnå dækning med OiSTER, skal du befinde dig i de pink, orange, mørkeblå eller turkise områder.

Er din adresse ved et grønt/lysegrønt område, kan vi ikke garantere dækning og anbefaler derfor ikke OiSTER. Vil du alligevel gerne forsøge dig med OiSTER, men oplever at dækningen ikke er tilfredsstillende, har du altid mulighed for at gøre brug af din fortrydelsesret inden for 14 dage.