Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Køb en billig mobil hos OiSTER

Hos OiSTER kan du købe en billig mobiltelefon, og i vores mobilshop finder du et stort udvalg af de nyeste mobiltelefoner til fantastiske priser.

checkmark_green (002).png EU-roaming

checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

checkmark_green (002).png Ingen binding

Få et godt og billigt abonnement med til din billige mobiltelefon

Hvis du vil købe en billig mobiltelefon gennem vores mobilshop, skal du først være kunde hos OiSTER. Er du allerede kunde hos OiSTER, kan du nemt og hurtigt gå ind på vores mobilshop og finde en billig telefon.

Vi har et stort udvalg af forskellige, billige mobiltelefoner, så du kan finde en smartphone, der passer til dig og dine behov.

Hos OiSTER kan du købe en billig smartphone enten til en kontantpris eller ved hjælp af OiSTER Afdrag. Vi tilbyder mange forskellige mærker, herunder Apple, Samsung, Huawei med mere.

Se alle vores mobilabonnementer

Hos OiSTER er vi bedst til prisen! Nedenfor kan du se alle vores mobilabonnementer.

Vælg en billig mobiltelefon, der passer til dig

Når du skal finde din nye mobiltelefon, kan du gøre dig lidt forskellige overvejelser. Hos OiSTER kan du altid finde en billig telefon, så du har mulighed for at vælge den mobil, der passer til lige netop dit behov.

Til at starte med skal du overveje, hvilke krav du har.

  • Hvad er vigtigst for dig?
  • Skal en billig mobil fra OiSTER have et godt kamera, skal skærmen være stor, eller er det vigtigst med styringssystemet?

Alle disse overvejelser bør du gøre dig, før du køber en mobiltelefon hos OiSTER.

Du bør naturligvis også kigge på, hvad du vil give for din mobiltelefon. Selvom vi hos OiSTER sælger en masse, når det kommer til køb af en billig smartphone, vil nogle være et billigere køb end andre.

Overvej desuden, om den telefon, du har nu, er kompatibel med den telefon, du vil købe. Det kan nogle gange være svært at overgå fra ét mærke til et andet, og hvis ikke du kan overføre konti, billeder eller noget tredje fra styresystem til styresystem, kan det muligvis blive en udfordring.

OiSTER afdrag giver mulighed for at købe en billig telefon med afdrag – uden gebyrer

Vores afdragsservice sikrer, at du kan købe ny og billig mobiltelefon, tablet, mobiltilbehør med mere på afbetaling, uden det skal koste ekstra.

Når du køber en billig telefon hos OiSTER med OiSTER afdrag, betaler du produktets beløb over 30 måneder. Der er ingen ekstra omkostninger med kredit eller gebyrer. Det vil sige, du aldrig kommer til at betale mere for produktet, end hvis du havde valgt at betale for det kontant.

Du kan få lov til at oprette så mange OiSTER afdrag, som du kan få kreditgodkendelse til. Den godkendelse vil du få i forbindelse med, at du køber nyt udstyr i vores kundeshop, når du køber en billig mobiltelefon.

I praksis fungerer det ved, at din betaling af dit afdrag på en billig mobil automatisk følger den betalingsmåde, du betaler for dit abonnement hos os i forvejen. Som kunde hos OiSTER kan du derfor gå ind på Mit OiSTER, tjekke din afdragsordning for at se restbeløbet med mere.

Du har også mulighed for at opsige dit abonnement, selvom din tilbagebetaling på OiSTER afdrag endnu ikke er afsluttet.