PIN-kode og PUK-kode

Hvor finder jeg min PIN- og PUK-kode?

Find din PIN-kode og PUK-kode på Mit OiSTER her. Vælg det ønskede abonnement og find koderne under Simkort.

Har du bestilt et fysisk simkort, kan du også finde koderne bag på skrabefeltet på kortet, du fik dit simkort i. Har du bestilt et eSIM, er PIN- og PUK-koden som udgangspunkt ikke aktiveret, men du kan altid slå det til på din mobil eller den enhed du vil aktivere PIN-koden på.

Taster du din PIN-kode forkert mere end tre gange, skal du indtaste din PUK-kode. Den kan du altid finde på Mit OiSTER. Taster du din PUK-kode forkert 10 gange, spærres simkortet, og du skal derfor bestille et nyt.

Vær opmærksom på, at nogle Android-mobiler kan finde på at kalde mobilens adgangskode, for PIN-kode. Du skal derfor i disse tilfælde, indtaste din egen valgte adgangskode, når den efterspørger PIN-koden.

Skift PIN-kode

Du ændrer selv din PIN-kode i din mobils indstillinger. Gør du det, vil det være den PIN-kode, der er gældende, og derfor ikke den PIN-kode, du ser på Mit OiSTER. PIN-koden kan ikke ændres via Kundeservice eller på Mit OiSTER.