PIN-kode og PUK-kode

Hvor finder jeg min PIN- og PUK-kode?

Find din PIN-kode og PUK-kode på Mit OiSTER her. Du kan også finde koderne bag skrabefeltet på kortet, du fik dit simkort i.

Taster du din PIN-kode forkert mere end tre gange, skal du indtaste din PUK-kode. Den kan du altid finde på Mit OiSTER. Taster du din PUK-kode forkert 10 gange, spærres simkortet, og du skal derfor bestille et nyt.

Vær opmærksom på, at nogle Android-mobiler kan finde på at kalde mobilens adgangskode, for PIN-kode. Du skal derfor i disse tilfælde, indtaste din egen valgte adgangskode, når den efterspørger PIN-koden.

Skift PIN-kode

Du ændrer selv din PIN-kode i din mobils indstillinger. Gør du det, vil det være den PIN-kode, der er gældende, og derfor ikke den PIN-kode, du ser på Mit OiSTER. PIN-koden kan ikke ændres via Kundeservice eller på Mit OiSTER.