Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mobilselskaber som OiSTER er svære at finde

Hos OiSTER behandler vi vores kunder godt. Vi ved, hvor vigtige I er, og hvor vigtigt det er for jer at finde det billigste og bedste af mobilselskaber. Hos OiSTER tilbyder vi altid god service, hvilket er derfor, vi er et af mange populære, danske teleselskaber.

checkmark_green (002).png EU-roaming

checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

checkmark_green (002).png Ingen binding

Med et mobilselskab som OiSTER får du muligheder

Hos OiSTER synes vi, det skal være så nemt for dig som muligt. Vi vil gerne være det bedste og billigste mobilselskab på markedet.

Vi prøver altid på at gøre vores brugerflade nem at forstå, at der ikke er nogle gemte gebyrer, og at du er indforstået med, hvad dit abonnement indeholder. Som ét ud af mange mobilselskaber er det der, vi hos OiSTER er forskelligt fra mange andre danske teleselskaber.

Hos mobilselskaber som OiSTER holdes der øje med dit abonnement

Med tiden kan dine behov ændre sig, så det har behov for at blive justeret. Her kan du selv skifte dit abonnement på vores selvbetjeningsside, når du vælger telefonselskaber som OiSTER. Men hos OiSTER hjælper vi dig også aktivt undervejs.

En af vores gode services er nemlig, at vi hver tredje måned sender dig en e-mail, hvor vi fortæller dig, om du med fordel kan skifte til et andet abonnement.

Det er en gratis, uforpligtende og nem at bruge service, som du altid kan afmelde på vores selvbetjeningsside. Det er blandt andet derfor, mange danskere synes, OiSTER er et af de bedste mobilselskaber.

Hos os kan du få både internet og mobiltelefoni – billigt

Som et af de billigste mobilselskaber kan vi tilbyde mange forskellige abonnementer, både når det kommer til internet og mobiltelefoni.

Du kan vælge mellem mange forskellige løsninger hos OiSTER, så du kommer til at betale for et forbrug, du faktisk benytter dig af. Du kan også skifte dit abonnement på vores selvbetjeningsside Mit OiSTER, så du kan rette til, hvis du får valgt et for bredt eller snævert abonnement.

Teleselskaber, som kan bruges i EU

Uanset hvor meget du rejser, er det rart, at du har data tilgængeligt i udlandet. Med telefonselskaber som OiSTER har du mulighed for det.

Om så det handler om en enkelt ferie om året, hvor det er rart med data, eller du rejser en del og har brug for meget mere data, kan være lige godt. Du kan hos OiSTER benytte en del af det data, du har i dit mobilabonnement, i EU. Og samtidig har du tale inkluderet i de fleste mobilabonnementer, som du kan bruge i alle de europæiske lande.

.

Et af de bedste mobilselskaber med en af de bedste selvbetjeningssider

Når du vælger telefonselskaber som OiSTER, er intet overladt til tilfældighederne.

Vores brugervenlige selvbetjeningsside, Mit OiSTER, gør det muligt for dig selv at holde øje med dit eller dine abonnementer. Du kan nemt og hurtigt logge ind for at kigge på dit forbrug, skifte abonnement og meget mere.

Hvis du er kunde hos OiSTER, kan du desuden helt uforpligtende melde dig ind i OiSTER+. OiSTER+ er en fordelsklub for kunder hos OiSTER, hvor du kan vælge mellem tusindvis af rabatter på en række forskellige varer, herunder elektronik og tøj – kvit og frit.