Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Streaming

Streaming

Du kan nu få OiSTER-abonnementer, der indeholder streaming - vi kalder det OiSTERtainment! Indtil videre har vi tre forskellige streaming-abonnementer. Du kan se hele vores sortiment her.

Nyt OiSTER-abonnement med streaming

Når du bestiller et OiSTER-abonnement med streaming, kan du tage det i brug, så snart det er aktivt.

Har du bestilt nummerflytning? Så kan du bruge det fra den dato, dit nummer flytter over til OiSTER, og hvor du også kan tage dit OiSTER-simkort i brug.

Har du bestilt et nyt nummer? Så er det fra den dato, du tager dit nye OiSTER-simkort i brug – dog senest 45 dage fra du har bestilt dit abonnement. Du vil modtage en mail med et aktiveringslink.

Har du skiftet OiSTER-abonnement til et, der indeholder streaming?

Når du skifter til et abonnement, der indeholder streaming, vil både det nye abonnement og din adgang til streamingtjeneste(r) blive aktiveret med det samme. Du modtager en mail med et aktiveringslink, som du skal bruge til at komme i gang.

Skifter du til et OiSTER-abonnement der ikke indeholder streaming, vil skiftet træde i kraft ved næste månedsskift.

 

Opsigelse af din(e) streamingtjeneste(r) hos OiSTER

Hvis du ikke har brug for streaming i dit abonnement længere, kan du skifte til et uden på Mit OiSTER.

Ønsker du at opsige dit OiSTER-abonnement med streaming? Du kan opsige på Mit OiSTER, eller kontakte os på mail eller telefon. Du skal ikke tage kontakt til den pågældende streamingtjeneste.

Vil du flytte dit nummer til et andet teleselskab? Kontakt det pågældende selskab og bed dem flytte nummeret for dig. Så bliver dit nummer hos OiSTER automatisk opsagt.

Overdrag dit abonnement med streaming

Hvis du overdrager dit abonnement med streaming, vil streamingtjenesten følge abonnementet og altså kunne bruges af modtageren. Modtageren skal bare oprette sig hos tjenesten via OiSTER med sin egen e-mail. Du kan overdrage dit abonnement her.