Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Lynhurtigt internet

Med billigt internet fra OiSTER får du en lynhurtig og stabil internetforbindelse, som du kan bruge overalt Danmark - helt uden komplicerede installationer.

OiSTER WiFi

Hurtigt og nemt internet til hjemmet

OiSTER WiFi er Danmarks nemmeste internet! Du modtager en samlet internetløsning med et simkort med masser af data og en gratis router. Vælg den pakke der passer bedst til dig. 

Simkort

Simkort med data

Hos os kan du købe mobilt bredbånd med forskellige mængder data. Perfekt til dig, der vil have trådløst internet med blot et simkort til alle dine enheder.

checkmark_green (002).png Ingen installation checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark checkmark_green (002).png Hurtigt og nemt

Tjek din adresse

Hos OiSTER kan du både få 4G- og 5G-internet. Tjek din adresse og se, hvilken hastighed, vi kan tilbyde dig. 

Brugervenligt internet

Med internet fra OiSTER får du trådløst internet via et simkort, som du kan sætte i din router eller direkte i din tablet eller computer. Vi tilbyder også samlede løsninger, hvor du får en gratis router med til dit simkort – vi kalder det OiSTER WiFi. Det er nemt at opsætte, og du kan bruge dit nye internet, så snart du modtager din router og dit simkort.


Nem selvbetjening

Når du bliver internetkunde hos OiSTER, får du din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du bl.a. følge med i dit forbrug, få hjælp, gøre brug af tilbud via fordelsklubben OiSTER+ og opdatere dine informationer.

Vær online overalt i Danmark

Vær online derhjemme, i toget, i sommerhuset, i campingvognen. Med internet fra OiSTER kan du tage din forbindelse med dig overalt i Danmark. Hos os får du nemlig internet via simkort, som du kan tage med dig på farten.

Bedre dækning overalt

Med internet fra OiSTER får du en stabil og lynhurtig internetforbindelse, som du kan tage med overalt i Danmark. Skal du være online i sommerhuset, på kontoret eller hjemme? Internet fra OiSTER er den perfekte løsning.

Vi dækker stort set hele Danmark med både 4G og 5G, og har en 5G-downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 5G-uploadhastighed på 23-92 Mbit/s. Med 4G får du en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s. 

Skal du flytte?

Skal du flytte og er på udkig efter internet? Vælg internet fra OiSTER og få Danmarks nemmeste løsning, som du kan bruge med det samme på din nye adresse. Vores internet kræver ingen komplicerede installationer. Sæt simkortet i en trådløs router, og så er du online i dit nye hjem. Nemmere bliver det ikke!

Tilpas dit WiFi

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til Viaplay eller TV 2 Play i én samlet løsning. Eller måske har du allerede en router derhjemme - så kan du vælge internet uden router. 

Spørgsmål og svar om internet hos OiSTER

Skal jeg være abonnent hos OiSTER før jeg kan få internet?

Alle kan få internet hos OiSTER. Du behøver ikke være kunde i forvejen. Du kan med fordel bestille både internet og mobiabonnement hos OiSTER. Så har du dine regninger samlet ét sted.

Se vores billige mobilabonnementer.

Hvad koster internet hos OiSTER?

Vi har forskellige internetabonnementer til forskellige priser. Uanset hvilket abonnement, du vælger, er du altid sikret billigt internet hos OiSTER. Læs mere om OiSTER WiFi og internet med simkort længere oppe på siden og se vores fordelagtige priser.

Hvad er forskellen på WiFi og internet?

Internet er selve den forbindelse, som du enten modtager gennem kabler eller via 4G og 5G-netværket via et simkort.

WiFi er trådløst internet via en trådløs router, som sender forbindelsen videre til andre enheder – fx din PC, dit TV, eller din tablet. Når du bestiller internet fra OiSTER, kan du altid få WiFi-forbindelse ved at sætte simkortet i din router.

Er bredbånd og internet det samme?

Bredbånd og internet er to forskellige termer for den samme ting – nemlig forskellige typer af forbindelser til internettet. Der er altså ingen forskel.

Hvad er det billigste internet?

Det billigste internet fra OiSTER får du ved at bestille et simkort med data. Vi har forskellige abonnementer med priser fra 49,-/md. med forskellige mængder data.

Hvilket internet kan jeg få?

Hos OiSTER kan du få internet via simkort, som du kan bruge overalt i Danmark. Du kan sætte simkortet i en router og få trådløst internet i hele hjemmet. Eller du kan sætte det direkte i din PC eller tablet.

Hvad er hurtigt internet?

Der er ikke noget entydigt svar på, hvad hurtigt internet er. Vores bedste råd til dig, der vil have hurtigt internet, er, at hastigheden skal matche dit behov. Bruger du internettet til at tjekke mails og betale regninger via netbank, behøver du fx ikke lige så hurtigt internet, som hvis du streamer musik og TV, gamer og har mange trådløse enheder koblet på forbindelsen på samme tid.

Hvor hurtigt internet kan jeg få på min adresse?