Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Lynhurtigt internet

Få en samlet internetløsning med router og simkort - helt uden komplicerede installationer. Indtast din adresse og se hvilken hastighed, du kan få.

Lige nu får du halv pris i 3 måneder!

.

.

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Vælg dit internetabonnement

.

checkmark_green (002).png Hurtigt og nemt internet

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

checkmark_green (002).png Ingen installation

Skal jeg vælge 4G eller 5G?

Hos OiSTER kan du både vælge 4G og 5G-internet. 5G er til dig, der vil have lynhurtigt internet med downloadhastigheder på op til næsten 1000 Mbit/s, mens 4G er til dig, hvor det skal gå hurtigt til en ekstra skarp pris. Uanset hvad du vælger, får du en samlet internetløsning med nemt internet til hele familien!

Tjek din adresse her

.

.

Fuld fart frem

Internet til hele familien

Når du bestiller internet fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en samlet internetløsning med router og et simkort med masser af data! Stream film, serier og musik og vær på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

.

Spørgsmål og svar om internet hos OiSTER

Hvad er up- og downloadhastighederne?

Med OiSTER Internet kan du forvente nedenstående up- og downloadhastigheder ved udendørs brug:

  5G 4G
Download 25-954 Mbit/s 17-71 Mbit/s
Upload 23-94 Mbit/s 5-43 Mbit/s

 

Den oplevede hastighed indendørs kan ikke defineres generelt, da det afhænger af hardware, bygninger og afstand til nærmeste mast.

Hvor hurtigt internet kan jeg få på min adresse?

Indtast din adresse i feltet øverst på siden, for at se hvilken hastighed du kan få på din adresse.

.

Får jeg en router med til OiSTER Internet?

Ja, afhængig af det valgte abonnement, får du enten en gratis router med, eller du låner en router, som skal returneres ved opsigelse.

Internet på farten

Få billigt mobilt bredbånd

Hos OiSTER kan du få mobilt bredbånd til billige priser fra 49,-/md. Netværket er det samme, så du får en hurtig og stabil dækning. Den eneste forskel er, at du ikke får en router med i købet. Du modtager et simkort, som du kan sætte i en tablet, computer eller din egen router. Og så er du online.

Bedst til prisen

Få billigt internet

Leder du efter det bedste og billigste internetabonnement på markedet? Vi har altid nogle af markedets skarpeste priser på mobilt bredbånd – både med og uden router. Du får en lav månedlig pris med vores billigste abonnementer fra kun 49,-/md.

Og vælger du at få en samlet løsning med både simkort og en gratis router, har vi også nogle af markedets bedste priser med god dækning over næsten hele Danmark.

Vær online overalt - og tag dit internet med dig

Med internet fra OiSTER får du en stabil og lynhurtig internetforbindelse, som du kan tage med overalt i Danmark. Hos os får du nemlig internet via simkort, som du kan tage med dig på farten.

Skal du være online i sommerhuset, på kontoret eller hjemme? Internet fra OiSTER er den perfekte løsning.

Lynhurtigt internet uden kabler

Med internet fra OiSTER får du lynhurtigt internet i et snuptag! Sæt simkortet i routeren, tænd - og så er du klar! Helt uden gravearbejde. Og hastigheden? Den er der ikke noget i vejen med. Du får adgang til 3's netværk med Danmarks hurtigste downloadhastighed.  

  5G 4G
Download 25-954 Mbit/s 17-71 Mbit/s
Upload 23-94 Mbit/s 5-43 Mbit/s

Nem selvbetjening

Når du bliver internetkunde hos OiSTER, får du din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du bl.a. følge med i dit forbrug, få hjælp, gøre brug af tilbud via fordelsklubben OiSTER+ og opdatere dine informationer.

Internet med streaming

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til TV 2 Play eller Viaplay i én samlet løsning. Du får hurtigt og nemt internet til hele familien med router, simkort og data. Og samtidig er underholdningen sikret med en perlerække af programmer og de fedeste film og serier. 

Har du det rigtige internet?

Hvad betaler du for dit internet hver måned? Hvor hurtige hastigheder har du? Hvor fleksibelt er dit abonnement? Får du dit internet fra en fiberboks eller via kabler? Det er så mange ting, man skal tænke på, når man vælger sit abonnement. Eller… er der?

Vidste du, at du kan få hurtigt og stabilt internet til hele hjemmet, uden du behøver hverken at betale mange penge hver måned eller bakse med ledninger og omstændige installationer? Med internet fra OiSTER får du en simpel, enkel og brugervenlig løsning, hvor alle kan være online derhjemme via det mobile netværk.

Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at få dit internet fra telefonstikket eller tv-kabel-stikket. I dag er det mobile internet nemlig næsten lige så godt i store dele Danmark, så alle i husstanden kan være online på samme tid.

Så nu behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvor mange Mbit hastighed, du har brug for. Du vælger bare den datamængde, du bruger derhjemme – vi tilbyder helt op til 2 TB. Og så har du lynhurtigt internet i alle rum. Vi anbefaler selvfølgelig altid, at du tjekker dækningen i dit område.

Kan jeg få internet på min adresse?

Hos OiSTER er du ikke afhængig af, at vi graver kabler ned eller opstiller en fiberboks på din adresse. Det hele kører trådløst over mobilnetværket. Det er dog vigtigt at tjekke dækningen i dit område, så du er sikker på, at forbindelsen rækker. Indtast din adresse og tjek forbindelsen i dit område.

Tjek din adresse

Køb billigt internet hos OiSTER i dag

Bestil billigt internet hos OiSTER allerede i dag. Blandt alle vores abonnementer og samlede internetløsninger kan du finde det, der passer bedst til dine behov. Og prisen er ikke til at klage over. Det er nemt og hurtigt at bestille online, og du kan nemt sætte det op - helt selv - på få minutter.

Se vores priser på mobilt bredbånd

Se vores priser på internet med router

Oplever du langsomt internet?

Oplever du langsomt internet derhjemme? Vi har en guide til, hvordan du opnår den bedste forbindelse. Fx kan det betyde en del, hvor i dit hjem, du placere din router. Og det er også altid en god idé at tjekke, hvor den nærmeste mast befinder sig.

Læs mere

Skal du flytte?

Skal du flytte og er på udkig efter internet? Vælg internet fra OiSTER og få Danmarks nemmeste løsning, som du kan bruge med det samme på din nye adresse. Vores internet kræver ingen komplicerede installationer. Sæt simkortet i en trådløs router, og så er du online i dit nye hjem. Nemmere bliver det ikke!

Brugervenligt trådløst internet

Med internet fra OiSTER får du trådløst internet via et simkort, som du kan sætte i din router eller direkte i din tablet eller computer. Vi tilbyder også samlede løsninger, hvor du får en gratis router med til dit simkort – vi kalder det OiSTER Internet.

Det er nemt at opsætte, og du kan bruge dit nye internet, så snart du modtager din router og dit simkort. Så får du en premium internetforbindelse helt uden at du skal trække kabler gennem dit hjem.

Få stabilt internet i hele hjemmet med gratis lånerouter

Med vores internetabonnement får du en WiFi-router med, så du kan koble alle dine enheder derhjemme på internettet. Med vores 4G Internet og 5G Internet får du altså internet i alle hjemmets kroge. Det er super nemt at opsætte din router, og du slipper for besværlige installationer.

Få 5G Internet inkl. gratis lånerouter.

Få 4G Internet inkl. gratis router.

Spørgsmål og svar om internet hos OiSTER

Skal jeg være abonnent hos OiSTER før jeg kan få internet?

Alle kan få internet hos OiSTER. Du behøver ikke være kunde i forvejen. Du kan med fordel bestille både internet og mobiabonnement hos OiSTER. Så har du dine regninger samlet ét sted.

Se vores billige mobilabonnementer her.

Hvad koster internet hos OiSTER?

Vi har forskellige internetabonnementer til forskellige priser. Uanset hvilket abonnement, du vælger, er du altid sikret billigt internet hos OiSTER. Læs mere om internet med simkort fra OiSTER længere oppe på siden og se vores fordelagtige priser.

Hvad er forskellen på WiFi og internet?

Internet er selve den forbindelse, som du enten modtager gennem kabler eller via 4G og 5G-netværket via et simkort. WiFi er trådløst internet via en trådløs router, som sender forbindelsen videre til andre enheder – fx din PC, dit TV, eller din tablet. Når du bestiller internet fra OiSTER, kan du altid få WiFi-forbindelse ved at sætte simkortet i din router.

Er bredbånd og internet det samme?

Bredbånd og internet er to forskellige termer for den samme ting – nemlig forskellige typer af forbindelser til internettet. Der er altså ingen forskel.

Hvad er det billigste internet?

Det billigste internet fra OiSTER får du ved at bestille et simkort med data. Vi har forskellige abonnementer med priser fra 49,-/md. med forskellige mængder data.

Hvor mange GB har jeg brug for?

Når det kommer til mobilt bredbånd skal du vælge det antal GB om måneden, der passer bedst til dit forbrug. På den måde er du ikke i fare for at løbe tør for GB, og du betaler ikke for meget for noget, du alligevel ikke bruger.

Vi har nogle små guidelines ift. hvor mange GB, du skal vælge:

0-10 GB er til det helt lille forbrug, hvor du primært bruger dit internet til at tjekke mails og logge på netbank eller e-boks via tablet eller computer. Hvis du streamer film og serier og lytter til musik online anbefaler vi et abonnement med flere GB.

20-30 GB er en fornuftig mængde data, hvis du bruger internettet til at streame musik, være på sociale medier og se lidt film og tv online via tablet eller computer.

50-60 GB vil dække hvis du streamer meget film og tv, lytter til musik online og ellers bruger de sociale medier og tjekker mails, e-boks osv.

100-150 GB vil dække hvis I er lidt flere, der deler forbindelsen derhjemme – fx via en trådløs router. Med 100-150 GB kan I streame en del og være online på sociale medier. Hvis I har mange Smart Home-løsninger og gamer, skal I bruge flere GB.

1 TB Hvis I er mange, der bruger nettet derhjemme til at streame film, tv og musik, spille online spil, være på de sociale medier og alt andet, er det en god idé at vælge internetabonnement med 1 TB. Her løber I ikke bare sådan tør for data, selvom I bruger nettet rigtig meget og hele tiden.

Hvilket internet kan jeg få?

Hos OiSTER kan du få internet via simkort, som du kan bruge overalt i Danmark. Du kan sætte simkortet i en router og få trådløst internet i hele hjemmet. Eller du kan sætte det direkte i din PC eller tablet.

Hvad er hurtigt internet?

Der er ikke noget entydigt svar på hvad hurtigt internet er. Vores bedste råd til dig, der vil have hurtigt internet er, at hastigheden skal matche dit behov. Bruger du internettet til at tjekke mails og betale regninger via netbank, behøver du fx ikke lige så hurtigt internet, som hvis du streamer musik og TV, gamer og har mange trådløse enheder koblet på forbindelsen på samme tid.

 

Hos OiSTER får du altid samme hurtige 4G og 5G-forbindelser, når du bestiller internet på abonnement. Uanset om du bestiller internet med 60 GB eller 1 TB får du altså samme hurtige hastighed.

Hvor hurtigt internet kan jeg få på min adresse?

Indtast din adresse i feltet øverst på siden, for at se hvilken hastighed du kan få på din adresse.

.