Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Internet

Med billigt internet fra OiSTER får du en hurtig og stabil internetforbindelse, som du kan bruge overalt Danmark - helt uden komplicerede installationer.

OiSTER WiFi

OiSTER WiFi - Internet inkl. gratis router

OiSTER WiFi er Danmarks nemmeste internet. Du modtager et simkort, en router og 2 TB data.

Simkort

Simkort med data

Til dig der ønsker trådløst internet med blot et simkort - perfekt til din computer, tablet eller router.

checkmark_green (002).png Ingen binding checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark checkmark_green (002).png Lynhurtigt internet

Brugervenligt internet

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg med vores internet. Når du bliver internetkunde hos OiSTER, får du din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du bl.a. følge med i dit forbrug, få hjælp, gøre brug af tilbud via fordelsklubben OiSTER+ og opdatere dine informationer.

Bedre dækning overalt i Danmark

Med internet fra OiSTER får du en stabil og lynhurtig internetforbindelse, som du kan tage med overalt i Danmark. Skal du være online i sommerhuset, på kontoret eller hjemme – er internet fra OiSTER den perfekte løsning.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor.