Driftsstatus

OiSTER systemdrift

20-12-2019 kl. 11:36

Det er i øjeblikket ikke muligt at overdrage Erhvervsabonnementer på Mit OiSTER.

Har du behov for at overdrage dit Erhvervsabonnement, skal du kontakte kundeservice.

3's driftsinformation

Planlagte

3 udvider og vedligeholder løbende deres netværk og dækning. Klik her for at få et overblik over kommende opdateringer, samt hvornår disse finder sted.

Driftsinformation

3 står for driften af mobilnetværket, som alle OiSTER-kunderne har adgang til.