Driftsstatus

OiSTER systemdrift

Falsk SMS i omløb!

Opdateret: 21-08-2019 kl. 13.09

Vi oplever desværre, at flere af vores kunder modtager falske SMSér, der opfordrer til at tilkøbe ekstra data ved at klikke på et link. SMSén har ingen afsender og har intet med OiSTER at gøre. Vi opfordrer derfor alle vores kunder, der modtager SMSén om at slette beskeden eller ignorere den helt!

Problemer med WiFi opkald på Huawei

Opdateret: 06-11-2018 kl. 13:15

Der vil komme en opdatering til Huawei Mate 20 Pro i midten af november, som skulle løse problemet vedrørende WiFi opkald på denne model.

Huawei arbejder efterfølgende på at P20, P20 Pro, Mate 10 Pro også får en opdatering for benyttelse af WiFi opkald, men der er ingen fastlagt dato for dette endnu.

Opdateret: 18-09-2018 kl. 13:00

Vi har sammen med Huawei lokaliseret den fejl, der gør, at WiFi opkald ikke virker. Huawei arbejder lige nu på at løse dette i deres software, og har meddelt os at det kommer med i næste software opdatering fra dem. Der kan dog gå nogle uger før denne kommer, da det hele skal gennemtestes først.

Kunder skal derfor afvente der kommer en softwareopdatering til enhederne - dette vil med stor sandsynlighed løse problemet.

Falske SMS'er i 3's navn

Vi oplever desværre, at nogle af OiSTERs kunder modtager falske SMS’er i 3’s navn, hvori der informeres om der er en igangværende nummerflytning over til selskabet 3.

I SMS'en opfordres der til at klikke på et link, og i linket loves der gratis 6 måneders fri telefoni.

Disse SMS’er kommer IKKE fra 3, og I skal derfor IKKE klikke på linket.

Som altid anbefaler vi, at man udviser ekstra opmærksomhed, når man modtager en SMS fra et nummer man ikke kender.

3's driftsinformation

Planlagte

3 udvider og vedligeholder løbende deres netværk og dækning. Klik her for at få et overblik over kommende opdateringer, samt hvornår disse finder sted.

Driftsinformation

3 står for driften af mobilnetværket, som alle OiSTER kunderne har adgang til.