Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Opsætning af router

Opsæt din router

For at sætte din router fra OiSTER i brug, skal du vælge den relevante af nedenstående guides og følge denne:

Husk at vælge en god placering til din router. Vindueskarme er ofte at foretrække for at få et godt signal fra masten.

Router ikke købt hos OiSTER

Du kan bruge et simkort fra OiSTER i en router, som ikke er købt hos os - såfremt routeren har en simkortindgang og ikke er låst til anden udbyder.

Bemærk: OiSTER kan ikke supportere på routere, som ikke er købt hos os, medmindre det er samme model, som vi sælger. Dette skyldes, at opsætningen på routere kan være forskellige, og derfor henviser vi til stedet, hvor routeren er købt.

Brug følgende information til opsætningen af routeren:

Profilnavn: Oister
Opkaldsnummer: *99#
APN-Type: Statisk
APN: bredband.oister.dk