Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Om OiSTER

Billige mobilabonnementer og Danmarks nemmeste internet. Nu også med streaming!

Hvem er vi?

OiSTER er et teleselskab med fokus på billige mobilabonnementer, mobilt bredbånd og streaming. Grundlaget for OiSTER har altid været, at det skal være nemt og billigt at være OiSTER-kunde. Det forsøger vi konstant at leve op til. Vi er derfor stolte af vores slogan ’Bedst til prisen’. Hos OiSTER finder du altid nogle af markedets billigste mobilabonnementer, internetabonnementer og streamingabonnementer.

 

Derfor skal du vælge OiSTER

  • Du får 3's lynhurtige og stabile 3G-, 4G- og 5G-netværk
  • Billige mobil- og mobile bredbåndsabonnementer
  • Serviceminded Kundeservice, der hjælper dig med dine spørgsmål
  • Adgang til Mit OiSTER - en let og overskuelig online selvbetjeningsside
  • Sikker online betaling, som du altid kan følge med i via Mit OiSTER
  • Mulighed for at købe abonnementer med populære streamingtjenester som Viaplay Film & Serier, TV 2 Play Favorit Partner, Podimo og musiktjenesten Deezer Premium.

 

Dit online mobilselskab

OiSTER er et 100% online teleselskab, og det betyder, at vi ikke har nogen fysiske butikker. Du handler derfor udelukkende på vores hjemmeside, OiSTER.dk. Hjemmesiden er godkendt af E-handelsfonden til at benytte e-mærket, der er din garanti for at kunne handle sikkert og trygt hos os på OiSTER.dk. Læs mere om e-mærket.

 

Medlem af FDIH 

OiSTER er medlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel), som er en dansk erhvervsorganisation for e-handel. Det betyder, at vi altid holder os up-to-date med nyeste viden om internethandel og regler. Læs mere om FDIH på deres hjemmeside   

 

Stor udrulning af mobilnetværket i Danmark

Vi deler netværk med 3, som inden for de seneste år har udrullet både 4G og 5G-netværket i hele Danmark. Derfor får du hos OiSTER lynhurtigt og stabilt internet på mobilen og til din bolig – næsten uanset, hvor du er i landet.

Du kan læse om 3's udrulning af netværket her.

 

Historien

OiSTER er et selvstændigt datterselskab, ejet af Hi3G, og blev grundlagt i 2008 med Kenneth Boye som direktør – dengang kun med mobilt bredbånd-abonnementer. Men i 2010 fik vi også mobilabonnementer på paletten af produkter. Og i 2022 lancerede vi vores første abonnementer med streamingtjenesterne Viaplay Film & Serier, musiktjenesten Deezer Premium, TV 2 Play Favorit Partner og Podimo. Førhen holdt vi til i Sydhavnen, men i 2023 flyttede vi til større og mere moderne lokaler i Bønecke Hus i Carlsberg Byen. I 2011 blev Jesper Bennike direktør indtil januar 2021, hvor Anthony Lim overtog roret.

OiSTER og klimaet

Som teleselskab er vi naturligvis opmærksomme på, at vores primære påvirkning af klimaet finder sted via den elektricitet, der bruges i vores netværk. OiSTER er datterselskab af 3, og vi læner os derfor op ad 3’s klimaindsats. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med klimabevidsthed, og hvilke skridt vi tager for at mindske vores klimaaftryk. Du kan læse om nogle af vores tiltag herunder.

Vejen til et grønnere teleselskab

Ligesom resten af 3 støtter vi, via vores ejere, op om teleindustriens globale brancheorganisation, GSMAs, arbejde med at etablere en plan for at gøre teleindustrien klimaneutral i 2050. Dette arbejde stemmer overens med de klimamål, som Europa Kommissionen præsenterede i december 2019 i form af den såkaldte ’Green Deal Package’, hvormed EU vil arbejde henimod klimaneutralitet i 2050.

 

Grønne simkort

I maj 2022 gik vi over til at bruge simkort af genanvendeligt Eco-Plast. Eco-plast er plastik, som er brudt ned og genbrugt, så vi ikke spilder ressourcer på at skabe nyt plastik til vores simkort. Det betyder bl.a. mindre plastik i havene – som er lige i vores ånd!


Sustainability-rapport 2022

I 2022 fik 3 udarbejdet en sustainability-rapport, hvor de redegjorde for de klimatiltag, som vi binder os til i dag og i den nærmeste fremtid. Her kan du læse, hvordan vi får vores strøm fra energivenlige kilder, og hvilke andre tiltag vi ellers har taget, ledet af 3.

Læs 3’s sustainability-rapport

 

Dag-til-dag klimaindsats

3 og OiSTER arbejder fra samme hovedkvarter, og derfor vil klimatiltag på hovedkontoret naturligvis have indflydelse på tværs af organisationen. Vi er fuldt ud opmærksomme på de udfordringer, der er forbundet med klimaforandringer, og vi implementerer løbende ændringer, der underbygger vores rejse mod en mere klimavenlig organisation.

Vi benytter bæredygtige kuverter samt brev- og printerpapir, og vi arbejder hårdt på at sortere vores affald bedst muligt. Vi er også flyttet i nye og mere klimaeffektive lokaler i Carlsbergbyen, hvor vi har nemmere ved at implementere endnu flere grønnere løsninger i dagligdagen.

 

Clean-projekt i 2022

Nogle gange gør vi en lille ekstra indsats for klimaet. I 2022 gik vi sammen med Dansk Surf & Rafting forbund, med støtte fra Miljøstyrelsen, om at støtte op om et rent hav. En sag, der står vores hjerte meget nært. Vores maskotter bor trods alt enten i eller tæt på vandet. I løbet af forskellige Surf og SUP-events over sommeren 2022 var vi med til at fremme aktiviteter, hvor deltagere kunne samle skrald op fra strande rundt omkring i landet. Du kan læse mere om vores 2022 Clean-projekt her.