Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mobiltelefoni og mobilt bredbånd

OiSTER

OiSTER blev i 2008 etableret som et lavprisselskab med fokus på mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Grundlaget for OiSTER har altid været, at det skal være nemt og billigt at være OiSTER-kunde. Det forsøger vi konstant at leve op til. Vi er derfor stolte af vores slogan ’Bedst til prisen’. OiSTER er ejet af Hi3G Danmark Aps. 

 

Dit online mobilselskab

OiSTER er et 100% online teleselskab, og det betyder, at vi ikke har nogen fysiske butikker. Du handler derfor udelukkende på vores hjemmeside, OiSTER.dk. Hjemmesiden er godkendt af E-handelsfonden til at benytte e-mærket, der er din garanti for, at kunne handle sikkert og trygt hos os på OiSTER.dk. Læs mere om e-mærket.

 

Medlem af FDIH 

OiSTER er medlem af FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel), som er en dansk erhvervsorganisation for e-handel. Det betyder, at vi altid holder os up-to-date med nyeste viden om internethandel og regler. Læs mere om FDIH på deres hjemmeside   

 

Derfor skal du vælge OiSTER

  • Du får 3's stærke landsdækkende 3G- og 4G-netværk
  • Billige mobil- og mobile bredbåndsabonnementer
  • En serviceminded Kundeservice, der hjælper dig med dine spørgsmål Adgang til Mit OiSTER - en let og overskuelig online selvbetjeningsside
  • Sikker online betaling, som du altid kan følge med i via Mit OiSTER