Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER og DSRF går sammen om et rent hav

Sammen med Dansk Surf & Rafting forbund, med støtte fra Miljøstyrelsen går vi sammen om et rent hav. Med Clean konceptet ønsker vi at sætte fokus på miljøet og inspirere og motivere folk til at passe på vores blå legeplads.

Som Clean partner bakker vi om, at skabe et grønt community hvor vi sørger for at få ryddet op på de danske strande, så affaldet ikke ender i havet.

OiSTERs og Clean konceptet

Det er bestemt nærliggende for OiSTER at bakke op om Clean konceptet. Vores tre maskotter lever enten i eller omkring havet og vigtigheden i, at minimere truslen mod havets dyre- og planteliv har aldrig været vigtigere.

Østers er faktisk en vigtig del af havets økosystem. En enkelt østers kan filtrere op til 100 liter havvand dagligt. Dét er imponerende.

Hvert år udledes omkring 8 mio. tons affald i verdenshavene

Det er primært engangsplastik, som er er en seriøs trussel mod havets dyreliv, planteliv og hele økosystemer.  Vi kan dog stadig nå at gøre noget ved problemet, hvis vi alle står sammen og hjælper hinanden med at minimere vores forbrug og sørger for at tage os godt af affaldet, så det ikke ender i havet.

Vær med til at holde de danske strande frie for skrald

Caroline Küntzel er 19 år gammel og landsholdsatlet i stand up paddel.
For hende har havet været et fristed siden barnsben, og det betyder derfor ekstra meget for hende, at vi passer vores natur og vores fælles legeplads.

Kom og vær med til, at holde de danske strande frie for skrald. Find et clean up event i nærheden af dig.

Clean events 2022

I samarbejde med Dansk Surf & Rafting forbund afholder vi 6 clean-up events i 2022. De 6 clean-ups vil være koblet sammen med blandt andet EUROSUP i Hvide Sande og Redbull Midsummer Vikings event.

Alle er velkommen og der vil være en OiSTER-lounge, hvor der er plads til et lille hvil i solen.

Oversigt over Clean events 2022

  • 21. maj: SUP Tour - Aarhus
  • 28 - 29. maj: Junior Surf Tour - Klitmøller
  • 18 - 19. juni: Redbull Midsummer Vikings
  • 13 -14. aug.: SUP Tour - Stevns
  • 1 - 4. sep.: EUROSUP/SUP Tour/Surf Tour - Hvide Sande
  • 17. sep.: World Clean Up day - online Clean event