Simkort

Bestilling og aktivering af nyt simkort

Bestil et nyt simkort her. Vores simkort indeholder alle tre størrelser - standard, micro og nano. Aktivér dit nye simkort på Mit OiSTER, når du har modtaget det. Når du aktiverer simkortet, bliver dit gamle simkort automatisk deaktiveret. Er dit simkort tyverispærret, læs mere her.

Ekstra simkort og e-sim

OiSTER tilbyder på nuværende tidspunkt ikke e-sim eller et ekstra simkort til datadeling. Til gengæld har vi meget skarpe priser på vores internetabonnementer. Se vores abonnementer her.