Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mobiltelefoni for alle

Der er ingen binding på disse abonnementer – og skal du skifte fra et andet teleselskab, sørger vi for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

checkmark_green (002).png EU-roaming

checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

checkmark_green (002).png Ingen binding

Mobiltelefoni hos OiSTER

Vi tilbyder dig billig mobiltelefoni, som er gennemskueligt og enkelt. Vi har flere mobilabonnementer, så du altid kan finde netop det, der passer til dit behov. Så uanset om du snakker i telefon dagen lang eller kun ringer til din mormor en gang om måneden, så har vi mobiltelefoni, der passer til dig.

Månedlig betaling

Hos OiSTER betaler du for dit abonnement hver d. 1. i måneden. Din første betaling ligger den førstkommende 1., efter dit nummer er blevet aktiveret. Så du oplever ikke at betale for noget som du ikke har gjort brug af endnu.
Læs mere her

Nem selvbetjening

Din OiSTER-konto fungerer som en konto du kan bruge til forbrug ud over dit abonnement. Så hvis du fx ringer fra udlandet, vil pengene automatisk blive trukket fra din OiSTER-konto. På den måde slipper du for hele tiden at skulle have penge op af lommerne.

14 dages returret

Du har altid 14 dages returret efter du har modtaget varen fra os. Så hvis du ikke er tilfreds med varen du modtager kan du sende den retur til os.
Læs mere her

Udlandstelefoni

Hos OiSTER er du automatisk tilmeldt udlandstelefoni, hvis ikke du har fravalgt det, da du tilmeldte dig OiSTER. Du kan få et overblik over vores udlandspriser her.

.

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dækning

OiSTER benytter 3's landsdækkende mobil- og datanetværk. For at bruge 3's netværk skal din mobil som minimum understøtte 3G, hvilket de fleste mobiler gør i dag.