Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Fri tale og fri data mobilabonnement

Mobilabonnementet med alt du har brug for. Fri tale, fri SMS, fri MMS og Fri data på mobilen. Virker i både DK og overalt i EU. Så behøver du aldrig bekymre dig om din mobilregning.

Pris pr. måned
149 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
149 kr.
Rejseklar med 8 GB i EU

Fri

tale

Fri

data

149

pr. måned

I en ny undersøgelse kårer B.T. OiSTERs abonnement som det billigste abonnement med fri data!

Læs artiklen her

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer. Overstiger dit forbrug 1.000 GB/md, vil du opleve en nedsat hastighed på 512 kbit/s, måneden ud. 

Hvad kan jeg bruge fri GB data til?

10000

timer social media
eller

17000

timer musik
eller

2500

timer video
eller

1000

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har fri GB data, hvoraf op til 8 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

.

OiSTER+ er din fordelsklub

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events, og med automatisk deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk funktionalitet på OiSTERs netværk, der automatisk fører dine opkald over på WiFi dér hvor glas, beton eller andet kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!

WiFi opkald hos OiSTER