Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Deezer Premium

Når du bestiller et OiSTER-abonnement med Deezer, kan du tage Deezer i brug, så snart OiSTER-abonnementet er aktivt. Læs mere om at komme i gang her.

Har du allerede Deezer?

For at undgå dobbeltbetaling, så skal du huske at opsige din Deezer-pakke (Premium, HiFi eller Family) hos Deezer. Det gælder uanset, om du bestiller et nyt abonnement eller skifter dit eksisterende OiSTER-abonnement til ét, der indeholder Deezer Premium.

Hvornår du bør skifte eller bestille dit nye OiSTER-abonnement, afhænger af hvornår din opsigelse bliver gennemført hos Deezer. 

Skifter du dit eksisterende OiSTER-abonnement til ét der indeholder Deezer Premium, så træder det i kraft med det samme. Det betyder, at du først bør skifte abonnementet på Mit OiSTER når din Deezer-pakke er opsagt. 

Du kan godt skifte dit OiSTER-abonnement med det samme, så starter opkrævningen dog også med det samme. 

Har du en anden Deezer-pakke end Deezer Premium, fx Deezer Family, og vil gerne beholde den? Så skal du bare benytte en anden mailadresse, når du aktiverer Deezer Premium hos OiSTER.

Deezer Premium som tilvalg

Ønsker du at tilknytte Deezer Premium til dit eksisterende OiSTER-abonnement, kan du vælge tjenesten på Mit OiSTER. Når du tilmelder tjenesten, kan du bruge det med det samme - og afmelder du, vil tjenesten være aktiv resten af måneden. Hvis din OiSTER-konto er i minus, er dit abonnement ikke aktivt endnu, har du Deezer Premium i forvejen inkluderet i dit abonnement, eller er dit abonnement under opsigelse eller på pause, kan du ikke tilmelde Deezer Premium som tilvalg. 


Har du Deezer Free?

Har du en Deezer Free-konto eller en gratis prøveperiode? Så overtager OiSTER betalingen på kontoen via dit OiSTER-abonnement, så snart det er aktiveret.

Når du opsiger Deezer hos OiSTER 

Hvis du opsiger dit OiSTER-abonnement med Deezer, så overgår din Deezer-konto blot til Deezer Free, som ikke koster dig noget. Ønsker du at fortsætte med Deezer Premium, kan du tilknytte dit betalingskort når som helst.

Flyt dine playlister fra andre musiktjenester (fx Spotify og ITunes) til Deezer

Har du lavet fede playlister på dine andre musiktjenester, som du gerne vil overføre til Deezer? Det kan du sagtens – og det er heldigvis nemt. Se hvordan du flytter dine playlister.  

Hør Deezer Premium offline

Vil du gerne kunne lytte til din yndlingsmusik, når du er offline? Det er heldigvis nemt. Download dine numre én gang, og så kan du lytte til dem, når du har lyst. Det gør du via Deezer-appen (kan ikke gøres via en browser) således:

  1. Åbn Favoritter
  2. Tryk på Musik for at se de playlister, albums eller numre du vil downloade
  3. Tryk på Podcast for at se de podcastepisoder eller -serier du vil downloade
  4. Tryk på slideren Hent for at downloade dét du gerne vil have tilgang til, når du er offline.

Husk at du ikke kan hente individuelle numre, medmindre du har tilføjet dem til playliste.

Hvor mange enheder kan man registrere? 

Du kan være logget ind på Deezer Premium på tre forskellige enheder. Hvis du vil tilføje en ekstra enhed, skal du først logge ud af en af de andre.

Kan man bruge Deezer på flere enheder på samme tid? 

På Deezer Premium kan der være én aktiv bruger ad gangen. 

Hvilke enheder kan man bruge Deezer på? 

Du kan bruge Deezer på alle dine enheder – se mere her.

Prøv Deezers fedeste features

Deezer Premium har hele 90 millioner sange at boltre sig i – uden reklamer! Det er bare med at gå i gang! Derudover har Deezer flere fede features:

  • Flow, som mixer dine favoritnumre med nye numre baseret på, hvad du ellers går og lytter til.
  • Daily, der er en blanding af numre, der er inspireret af kunstnere, du er vild med.
  • Find sangen hjælper dig til at genkende en sang i radioen, som du ikke kan huske navnet på.
  • Og hvis du godt kan lide at synge de rigtige ord, har du mulighed for at se teksten til de numre, du lytter til.

Har du yderligere spørgsmål til Deezer, kan du finde svar her.