Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

5G

5G hos OiSTER

5G-netværket er i gang med at blive udrullet i Danmark – 5G er med til at sikre kapaciteten i vores netværk, så du stadig får en god forbindelse, selvom dataforbruget stiger. 5G kan også være med til at forbedre dækningen indendørs, hvor mobilsignalerne har svært ved at trænge ind i dag.

Alle OiSTER-abonnementer er gjort 5G-klar og det inkluderes automatisk i dit abonnement. Det eneste du skal gøre er, at bruge dit OiSTER-simkort i en 5G-klar mobil i et område med 5G-dækning – så kan du benytte 5G-netværket! Se her hvilke mobiler der er 5G-klar.

Vil du vide mere om 5G hos OiSTER? Læs om 5G her.

OiSTER kører på 3’s netværk og vi følger derfor 3’s udrulningsplaner for 5G-dækningen i Danmark.

Læs mere om 3’s udrulning af 5G her.

Psst… samtidig med at 5G udrulles i netværket, så opgraderes det nuværende 4G-udstyr også. Det betyder, at der også vil komme nyt 4G-netværk, som er hurtigere end det gamle – derfor er det ikke kun kunder med 5G-kompatible mobiler, der oplever forbedringer!

Få 5G i hele hjemmet

Vi tilbyder en samlet internetpakke med simkort og en 5G-lånerouter, så du kan få internet i hele hjemmet. Det er nemt, billigt og efterhånden ligeså godt som du kender fra kabel-forbindelser. Læs mere her.