Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTERtainment

Mobilabonnementer med streaming

Få abonnementer med fri tale, data og streaming af musik, film og serier - fyld mobilen med underholdning til skarpe priser!

.

2023_05_tv2_shadow_3x.png     2023_05_viaplay_shadow_3x.png   2023_10_deezer_shadow_3x.png   2023_05_podimo_shadow_3x.png

checkmark_green (002).png Ubegrænset underholdning

checkmark_green (002).png Ét abonnement – mange muligheder

checkmark_green (002).png Spar penge

TV 2 Play

Underholdning og nyheder døgnet rundt

Med TV 2 Play får du ubegrænset adgang til alle TV 2s serier og programmer samt - afhængig af dit valg af pakke - op til syv livekanaler! Se med når du vil, og hvor du vil - og helt uden reklameafbrydelser. Få nyheder fra ind- og udland hele døgnet, se store sportsbegivenheder og eksklusive snigpremierer og følg med i unikke serier, der kun kan streames på TV 2 Play.

Viaplay Film & Serier

En skattekiste af serier og film

Viaplay giver dig de nyeste film, store danske og internationale serier, børneunderholdning og alle afsnit af TV3-realityprogrammerne før alle andre. Helt uden reklameafbrydelser. Du kan også streame i hele EU eller downloade offline. Så kan du se med, lige når du vil.

Podimo Premium

Podcasts og lydbøger for alle lyttere

Med Podimo Premium får du ubegrænset adgang til alle Podimos podcasts og 10 timers lydbøger hver måned! Gå på opdagelse i et kæmpe univers af lyd, hvor du finder de bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere. Lyt med når du vil - og hvor du vil. 

Deezer Premium Musik

Al din musik. Ét sted

Stream nye yndlingsnumre eller genopdag gamle favoritter blandt de 90 millioner musiknumre i Deezer-appen. Find den perfekte playliste eller lav din helt egen. Lyt til alt fra de mest streamede albums, over Top 40 hitlister til anbefalede numre. Hvor som helst, når som helst.

Har du allerede en eller flere streamingtjenester?

Bare rolig! Du kan sagtens beholde din konto - og dermed din historik. 

Bedste mobilabonnementer med streaming

Hos OiSTER har vi et stort og bredt udvalg af mobilabonnementer med streaming af musik, film og serier, tv, podcasts og lydbøger. Gå på jagt i vores OiSTERtainment-univers, hvor du finder nogle af markedets billigste mobilabonnementer med streaming. Vi tilbyder abonnementer med Viaplay, TV 2 Play, Podimo og musiktjenesten Deezer.

Dine fordele med OiSTERtainment

Der er mange fordele ved at samle dine streamingtjenester i dit mobilabonnement. Du kan nemlig samle regningen ét sted og spare penge i det store hele. Vi tilbyder nogle af de mest populære streamingtjenester – bl.a. Viaplay, TV 2 Play og Podimo. Og vidste du, at vi som den eneste teleudbyder på markedet giver dig adgang til at se 5 live-kanaler med TV 2 Play Favorit Partner i dit abonnement?

Spørgsmål og svar om streaming hos OiSTER

Hvad er OiSTERtainment?

OiSTERtainment er mobilabonnementer med streaming af musik, film og serier, tv, musik, lydbøger og podcasts. Du kan vælge en eller flere streamingpakker alt efter dit behov. Saml dit mobilabonnement og dine streamingtjenester og spar penge hver måned. Det er nemt, smart og billigt!

Hvordan virker streaming hos OiSTER?

Med et mobilabonnement med streamingtjenester får du adgang til et udvalg af tjenester gennem dit mobilabonnement. Du kan streame via tv, telefon, web og tablet – præcis som du plejer. Forskellen er bare, at prisen for dine streamingtjenester er inkluderet i prisen for dit mobilabonnement.

Hvad er den bedste streamingtjeneste hos OiSTER?

Hvilken streamingtjeneste, der er den bedste, kommer an på dine unikke behov. Er du til film og serier, skal du vælge Viaplay Film & Serier eller TV 2 Play. Er du til musik, lydbøger og podcasts, skal du vælge Podimo Premium eller musiktjenesten Deezer Premium.

Skal man være kunde hos OiSTER for at streame?

Ja, du skal være kunde og have et abonnement med streaming for at se film og serier samt lytte til musik, podcasts og lydbøger. Hvilke streamingtjenester, du har adgang til kommer an på, hvilket abonnement, du vælger.

Hvad koster det at streame hos OiSTER?

Det er billigt at købe mobilabonnementer med streaming hos OiSTER. Du sparer både penge og gør det nemmere for dig selv, når du samler dine regninger for mobilabonnement og streaming ét sted. Prisen for dit streamingabonnement kommer an på, hvilken pakke du vælger.

Kan jeg se tv-kanaler?

Ja, hvis du vælger et mobilabonnement med TV 2 Play Favorit Partner, kan du se live tv-kanaler. Her får du nemlig adgang til TV 2, TV 2 Fri, TV 2 Echo, TV 2 News og TV 2 Charlie.

Hvor meget data skal jeg bruge for at streame?

Det er altid en god idé at streame film, serier og tv over din WiFi-forbindelse derhjemme eller ude. Men vi har sørget for at smide godt med data i vores streamingpakker, så du kan streame, når du er på farten.