Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTERtainment

Mobilabonnementer med fri tale, data og streaming af musik, film og serier - lige nu får du ovenikøbet første måned til 99,- på udvalgte abonnementer.

viaplay-deezer-header-logos.png

checkmark_green (002).png Ubegrænset underholdning

checkmark_green (002).png Ét abonnement – mange muligheder

checkmark_green (002).png Spar penge

Ubegrænset adgang til de nyeste film og serier

Viaplay giver dig de nyeste film, store danske og internationale serier, børneunderholdning og alle afsnit af TV3-realityprogrammerne før alle andre. Helt uden reklameafbrydelser. Du kan også streame i hele EU eller downloade offline. Så kan du se med, lige når du vil.

En skattekiste af serier og film

Leder du efter en gammel dramaklassiker? Eller er du på jagt efter en ny, spændende hitserie? Bare rolig – du kan finde det på Viaplay.
Her er en skattekiste af serier og film inden for action, drama, komedie, krimi, reality, madlavning, børneserier, dokumentarserier og mange, mange flere.

Start rejsen her og gå på opdagelse i Viaplays højdepunkter og kommende premierer.

Premiere 12/6

Billy the Kid

En episk eventyrserie baseret på den sande historie om den berygtede bandit Billy the Kid – fra hans ydmyge irske rødder i New York til hans dage som cowboy og revolvermand i det vilde vesten.

 

 

 

 

 

 

 

Mobilabonnement med underholdning

Få film, serier, taletid, data (også i EU) og selvfølgelig SMS og MMS i ét enkelt abonnement. Og endda helt uden binding. Nemmere bliver det ikke!

Viaplay_hori_RGB_neg_3x.png

Al din musik. Alle dine podcasts. Ét sted

Stream nye yndlingsnumre eller genopdag gamle favoritter blandt de 90 millioner musiknumre i Deezer-appen. Find den perfekte playliste eller lav din helt egen. Lyt til alt fra de mest streamede albums, over Top 40 hitlister til anbefalede numre. Hvor som helst, når som helst.

Skræddersyet til dig

Jo mere du lytter, jo mere personlige anbefalinger kan Deezer give dig. På den måde får du en skræddersyet oplevelse, uanset om du lytter til den nyeste musik, sport eller podcasts.

flow_3x.png

Overfør hele din samling - nemt!

Har du allerede en stor musiksamling på en anden tjeneste?
Deezer har gjort det super enkelt at få alt dit indhold med. Overfør al din musik, alle dine playlists, podcasts, m.m., med blot et par kliks.

DK.gif

Deezer HiFi

- den mest overlegne musikoplevelse!

Deezer løfter din lytteoplevelse med HiFi-lyd. Lyt til FLAC-musik med HiFi-lyd, som var du med i studiet. Stream med Hi-Fi-lyd på tværs af alle dine enheder, fra computer-appen og web-playeren til enhver iOS eller Android smartphone. HiFi er også direkte integreret på Sonos, Nest og andre enheder – så du kan nyde krystalklar musik hjemme. Musikken har aldrig lydt bedre!

 

 

Mobilabonnement med mere lyd

Få musik, podcasts, taletid, data (også i EU) og selvfølgelig SMS og MMS i ét enkelt abonnement. Og endda helt uden binding. Nemmere bliver det ikke!

Deezer-logo-only.png

Til alle nuværende og nye kunder!

Få Podimo i 6 mdr. til 0,-

Så er der ekstra lækkerier på hylderne til dig, der er tilmeldt fordelsklubben OiSTER+, hvor du modtager tusindvis af rabatter, fede konkurrencer samt information og nyheder fra OiSTER.

Nu kan du nemlig også lytte til eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger i hele 6 måneder til 0,-. Gå på opdagelse i Podimos kæmpe univers af underholdning – fyldt med talkshows, true crime, personlige fortællinger og meget mere.

Ingen binding. Intet betalingskort. Kun lyd!