Levering

Levering af ordre

Vi leverer din ordre inden for 2-5 hverdage. Du modtager en email så snart din ordre er afsendt fra vores lager. Har du bestilt en mobil eller andet hardware, modtager du en mail med forsendelsesnummer, så du kan følge din ordre her.

Din bestilling leveres altid til folkeregisteradressen. Af sikkerhedsmæssige årsager, kan du ikke vælge en alternativ adresse.