OiSTER MobilBetaling

Køb spil og musik via din OiSTER-konto

Betal for de film, spil, musik, bøger og apps mm., du køber med din Google-konto eller dit Apple-id via din OiSTER-konto. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig OiSTER MobilBetaling på din mobil. Har du flere abonnementer på samme OiSTER-profil samles alle køb ét sted – uden ekstra omkostninger.

For at kunne benytte OiSTER MobilBetaling, skal du:

1. Være tilmeldt Indholdstakseret SMS på Mit OiSTER. Tilmeld det her.
  2. Vælge ’Mobilbetaling’ på din konto fra Apple, Google (se hvordan nedenfor) eller den pågældende producent du har på din mobil.

Når du har gjort dette, kan du bruge din OiSTER-konto til at foretage køb via App Store, Google Play og Microsoft Store.

Du kan også købe spil hos Epic Games på www.epicgames.com og her blot vælge OiSTER som betalingsmetode. Derved bliver købet trukket fra din OiSTER-konto.

Der er en begrænsning på, hvor meget du kan købe for via OiSTER MobilBetaling:

• 370 kr. pr. køb
  • 750 kr. pr. dag
  • 1500 kr. inden for syv sammenhængende dage
  • 2200 kr. pr. måned (tæller fra d. 1. i hver måned)

Vil du gerne have et lavere max. beløb at købe for, kan du tilmelde Saldokontrol på Mit OiSTER her.

Ønsker du at spærre helt for køb via OiSTER MobilBetaling skal du afmelde Indholdstakseret SMS på Mit OiSTER.

Du kan downloade en detaljeret forbrugsoversigt på Mit OiSTER her, for at se dine køb.

Ønsker du forbruget yderligere specificeret, skal du kontakte udbyderen af dit køb.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du kontakte udbyderen af købet, fx Apple direkte. Typisk frasiger man sig fortrydelsesretten via salgsvilkårene og købsflowet, men det afhænger af politikken omkring det enkelte køb.

Tilmeld MobilBetaling på din iPhone

Tilmeld MobilBetaling på din Android