Viaplay Film & Serier

Når du bestiller et OiSTER-abonnement med Viaplay, kan du tage Viaplay i brug, så snart OiSTER-abonnementet er aktivt. Læs mere om at komme i gang her.

Har du allerede Viaplay Film & Serier?

For at undgå dobbeltbetaling, så skal du huske at opsige din Viaplay-pakke hos Viaplay, uanset om du bestiller et nyt eller skifter dit eksisterende OiSTER-abonnement til ét der indeholder Viaplay Film & Serier.

Hvornår du bør skifte eller bestille dit nye OiSTER-abonnement, afhænger af hvornår din opsigelse udløber hos Viaplay. Har du fx oprettet din Viaplay-pakke d. 16. i en måned, vil din betalingsperiode og dermed opsigelse ske samme tidspunkt på måneden, når du opsiger.

• Hvis du bestiller et nyt OiSTER-abonnement med nummerflytning, så går der typisk 30 dage før dit nummer flytter over til OiSTER, og det er fra denne dato du kan bruge Viaplay Film & Serier via OiSTER. Fordi din udløbsdato hos Viaplay kan ligge alle dage på måneden, vil nummerflytningsdatoen og udløbsdatoen formodentlig ligge på hver deres dato. Det betyder, at du som eksisterende Viaplay-kunde kan opleve dobbeltopkrævning.

• Hvis du bestiller et nyt OiSTER-abonnement med nyt nummer, skal du sætte simkortet i din mobil og dermed aktivere dit OiSTER-abonnement samme dag som din opsigelse hos Viaplay udløber. Du kan nemlig aktivere og bruge Viaplay Film & Serier via OiSTER så snart dit OiSTER-abonnement er aktivt.

• Hvis du skifter dit eksisterende OiSTER-abonnement, skal du skifte det samme dag som din opsigelse hos Viaplay udløber, da dit abonnementsskift træder i kraft med det samme.

På den måde undgår du bedst dobbeltbetaling. Det er dog stadig muligt at igangsætte dit OiSTER-abonnement med Viaplay med det samme, hvis du ønsker det. Da vil du blot betale både til OiSTER og Viaplay for samme produkt en kort periode. Du kan sagtens bruge den konto, du allerede har hos Viaplay.

Har du Viaplay via en anden udbyder, hvor du også benytter samme email? Så husk at du skal opsige abonnementet hos den pågældende udbyder, før du kan aktivere Viaplay hos OiSTER.

Har du en anden Viaplay-pakke end Viaplay Film & Serier (fx Viaplay Total), skal du opsige dit abonnement hos Viaplay og derefter aktivere det hos OiSTER. Ønsker du at beholde fx Viaplay Total samtidig med Viaplay Film & Serier gennem OiSTER, skal du blot oprette dig med en ny mailadresse hos Viaplay.

Når du opsiger Viaplay hos OiSTER

Opsiger du dit OiSTER-abonnement med Viaplay, så bliver din Viaplay-konto inaktiv. Ønsker du at fortsætte med Viaplay Film & Serier, kan du tilknytte dit betalingskort og på den måde aktivere din konto igen. Eventuelt købte film og favoritter bliver altså gemt på din konto, også selvom den er inaktiv.

Har du en prøveperiode hos Viaplay?

Har du abonnement på en prøveperiode hos Viaplay? Så skal du opsige dit abonnement hos Viaplay og derefter aktivere Viaplay gennem OiSTER. Du kan sagtens bruge din eksisterende konto hos Viaplay.

Se Viaplay Film & Serier offline

Gem film og serier på din smartphone eller tablet, så du kan se dem offline. Du skal bare downloade indholdet først. Sådan gør du:

1. Vælg den film eller det afsnit, du vil downloade og tryk på Gem offline
  2. Gå ind i Offline-sektionen og find filmen eller afsnittet, du gerne vil se
  3. Indholdet kan ses i 30 dage efter, du har downloadet det. Du skal downloade det igen, hvis du vil fortsætte med at se filmen eller serien efter de 30 dage er gået.

Ser du Viaplay offline i udlandet, er det vigtigt, at du ikke benytter et lokalt netværk, da de ikke har rettigheder til at vise indhold uden for EU. Du kan derfor muligvis blive blokeret fra tjenesten. Du kan derfor kun se det indhold, du har downloadet til offlinebrug. Vær opmærksom på, at indholdet i din offlinesektion bliver fjernet, når Viaplay-appen opdateres.

Hvor mange enheder kan man registrere?

Du kan have op til 4 enheder registreret på en Viaplay-konto.

Kan man bruge Viaplay på flere enheder på samme tid?

Du kan se Viaplay på 2 enheder ad gangen.

Kan man se Viaplay i udlandet?

Ja, du kan streame Viaplay i hele EU. Rejser du uden for EU? Så anbefaler vi, at du downloader det indhold, du gerne vil se, inden du rejser afsted, så du kan se det offline (kan gemmes på din smartphone eller tablet).

Se evt. mere om Viaplays offline-funktion her. Vær opmærksom på, at det kan være dyrt at bruge data i udlandet.

Hvilke enheder kan man bruge Viaplay på?

Du kan se Viaplay på følgende enheder:

• Android tablets og smartphones
  • Apple TV
  • Chromecast
  • iPad
  • iPhone
  • Mac
  • PC
  • Spillekonsoller
  • Udvalgte Smart-TV

Læs mere om de forskellige enheder på Viaplays hjemmeside her

Har du yderligere spørgsmål til Viaplay, kan du finde svar her