Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Du får det billigste mobilabonnement hos OiSTER

Bedst & billigst

Hos OiSTER får du de absolut bedste og billigste mobilabonnementer. Vi har et bredt udvalg af forskellige abonnementer til lave priser. Og du kan skifte fra ét billigt mobilabonnement til et andet - helt gratis. På den måde slipper du for at betale for tale og data, du alligevel ikke bruger. Tænk over dit nuværende mobilforbrug og vælg det bedste mobilabonnement hos OiSTER, der passer til dit behov.

Søens bedste pris!

Du kender os sikkert for vores sjove og altid glade østers, måge og krabbe! Og vi plejer at sige, at vi har søens bedste pris.

Hos OiSTER får du nemlig de bedste mobilabonnementer til super lave priser. Og leder du efter nemt og billigt internet? Det kan vi også klare! Vi har forskellige gode løsninger, så du kan få lynhurtigt og stabilt internet derhjemme.

checkmark_green (002).png EU-roaming

checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

checkmark_green (002).png Ingen binding

Leder du efter et billigt mobilabonnement? Vælg OiSTER!

OiSTER er bedst til prisen! Vi har altid et bredt udvalg af billige mobilabonnementer, så du kan vælge en løsning, der passer til dit forbrug samtidig med, at du sparer penge.

Med undtagelse af vores OiSTER Basic abonnement har alle vores mobilabonnementer fri SMS og MMS. Det er kun taletid og data, der varierer fra abonnement til abonnement.

Få et billigt basisabonnement

Har du brug for et mobilabonnement uden et fast antal timer og GB data hver måned? Vi har vores billige abonnement OiSTER Basic, hvor du betaler 19 kroner månedligt. Med OiSTER Basic betaler du udover de 19 kroner kun de timer, du taler, de SMS’er og MMS’er, du sender og den data, du bruger.

Bedste og billigste mobilabonnementer med fri data

Hos OiSTER kan du få et billigt mobilabonnement med fri data, så du ikke behøver bekymre dig om, hvor mange GB data, du bruger om måneden. Så kan du ubekymret streame musik og TV. Og du kan dele dit internet via mobilt hotspot, når du er på farten.

Billigste mobilabonnement med EU-roaming

Skal du ud at rejse? Som OiSTER-kunde kan du bruge dit mobilabonnement over alt i EU. Alt efter hvilket abonnement du har, vil du have forskellige mængder af taletid og data inden for EU.

Læs mere om EU-roaming

.

Billigste mobilabonnement med streaming

Hos OiSTER kan du få billige mobilabonnementer med streaming. Vælg mellem streamingtjenesterne TV 2 Play, Viaplay, Podimo eller musiktjenenesten Deezer. Eller få flere streamingtjenester samlet i et abonnement. Uanset hvad du vælger, får du et af markedets billigste abonnementer med streaming.

Bedste og billigste mobilabonnement og internet

Køb både dit mobilabonnement og dit internetabonnement hos OiSTER. Så er du sikret lave priser på både telefoni og bredbånd. Hos OiSTER tilbyder vi mobilt bredbånd og OiSTER Internet til hjemmet med en gratis router inkluderet i prisen.

Billigste mobilabonnement med 5G

Vi dækker dele af Danmark med lynhurtige 5G-hastigheder på det mobile netværk. Så med et billigt mobilabonnement fra OiSTER kan du opleve 5G i store dele af landet. Læs mere om udrulningen 5G i dit mobilabonnement hos OiSTER her.

Leder du efter billigt internet med 5G?

Vi tilbyder ikke kun billige mobilabonnementer. Vidste du, at du kan få internet til hele hjemmet med lynhurtige 5G-hastigheder?

Læs mere om billigt internet med 5G.

OiSTER+ er fyldt med fordele

Som kunde kan du kvit og frit blive del af OiSTER+. OiSTER+ er en fordelsklub fyldt med alverdens rabatter på alt fra ferier, tøj og sko, elektronik og meget mere. Som medlem deltager du desuden automatisk i en lodtrækning hver måned, hvor “månedens præmie” uddeles.

Hold styr på dine abonnementer på Mit OiSTER

På vores selvbetjeningsside “Mit OiSTER” kan du overvåge dit forbrug, skifte mobilabonnement én gang månedligt, tilmelde dig OiSTER+, tilkøbe mere data, hvis du løber tør, og meget mere.

”Mit OiSTER” er simpelt og brugervenligt, så alle kan være med.

Få det billigste mobilabonnement til erhverv

Hos OiSTER får du billige erhvervsabonnementer til din virksomhed. Prisen er eks. moms, og vi har forskellige slags abonnementer at vælge imellem, alt efter behovet i dit firma. Du kan også finde en billig internløsning til din virksomhed.

Spørgsmål og svar

Hvad er det billigste mobilabonnement?

De billigste mobilabonnementer fra OiSTER får du til priser fra 59,-/md. Du kan også få vores forbrugsafregnede basisabonnement fra 19,-/md.

Hvad er det bedste mobilabonnement?

Det bedste mobilabonnement er det, som passer til dit forbrug. Hvis dit forbrug matcher dit abonnement, kommer du nemlig hverken til at mangle taletid og data. Og du kommer heller ikke til at betale ekstra for noget, du alligevel ikke bruger. Vi anbefaler at du tjekker dit nuværende forbrug og ser, hvor meget taletid og data, du har brug for. Uanset dit forbrug, så har vi et billigt mobilabonnement, der dækker dine behov.

Hvilket netværk er OiSTER på?

OiSTER kører på 3s netværk. Du kan læse mere om vores dækning og se vores dækningskort her.

Har man fordele med OiSTER abonnement?

Som OiSTER-kunde kan du tilmelde dig fordelsklubben OiSTER+. Det koster ikke noget at være medlem. Som OiSTER+ medlem modtager du masser af tilbud og nyheder fra OiSTER. Og du får adgang til tusindvis af fordele og rabatter.

Kan man bruge mobilabonnement i udlandet?

Hos OiSTER kan du bruge dit mobilabonnement, når du rejser i lande inden for EU. Du kan frit sende SMS og MMS. Og hvert abonnement har en vis mængde EU-data.

Kan man få 5G dækning?

Hos OiSTER kommer du på 3s netværk. 3 er i fuld gang med udrulningen af 5G-netværket i Danmark. Derfor kan du i store dele af landet opleve lynhurtige 5G-hastigheder på mobilnetværket.