Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Vælg det billigste mobilabonnement hos OiSTER

Hos OiSTER kan vi heldigvis tilbyde dig et af de absolut billigste mobilabonnementer. Vi har et væld af løsninger, når det kommer til et billigt mobilabonnement. Tænk over dit nuværende mobilforbrug og vælg det rigtige, billige mobilabonnement hos OiSTER, der passer til dit behov.

Hos OiSTER har du desuden mulighed for at skifte fra ét billigt mobilabonnement til et andet - helt gratis. På den måde slipper du for at betale for et forbrug, du ikke får brugt.

Skal du vælge det billigste mobilabonnement til andre end dig selv, kan du også tænke over deres behov.

De ældre har brug for mere taletid og mindre data. De yngre vil tværtimod gerne have masser af data, men benytter sig ikke meget af hverken SMS, MMS eller taletid – den klarer de på diverse sociale medier.

checkmark_green (002).png EU-roaming

checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

checkmark_green (002).png Ingen binding

Billigt mobilabonnement – vores løsninger

Vi har sørget for at have et bredt udvalg af billige mobilabonnementer, så du kan vælge en løsning, der passer til dit forbrug, samtidig med du sparer penge.

Vi har eksempelvis vores billige mobilabonnement OiSTER Basic, hvor du betaler 19 kroner månedligt for et abonnement.

Med OiSTER Basic, som er vores absolut billigste mobilabonnement, betaler du udover de 19,- kroner kun for dit forbrug til en fast pris.

Skulle dit forbrug være en tand større, har vi også billige mobilabonnementer, der langsomt stiger i taletid og data. Med undtagelse af vores billige OiSTER Basic abonnement har alle vores billige mobilabonnementer fri SMS og MMS. Det er kun taletid og data, der varierer fra billigt mobilabonnement til billigt mobilabonnement.

Vores billige mobilabonnementer kan også bruges i EU

Skal du ud at rejse? Som OiSTER kunde kan du også bruge dit mobilabonnement over alt i Europa. Alt efter dit abonnement vil din EU-roaming fungere på forskellige måder.

Med EU-roaming har du en bestemt mængde data, du kan bruge i EU, så du ikke behøver at være stresset i søgen efter Wi-Fi.

.

Vi forkæler vores mobilkunder

Hos OiSTER er vi nemlig så glade for vores kunder. På vores selvbetjeningsside “Mit OiSTER” kan du overvåge dit forbrug, skifte mobilabonnement én gang månedligt, tilmelde dig OiSTER+, tilkøbe mere data hvis du løber tør med meget mere.

Vi har lavet en meget brugervenlig overflade, så alle med et billigt mobilabonnement kan være med.

OiSTER+ er fyldt med fordele

Som kunde med eksempelvis et billigt mobilabonnement kan du kvit og frit blive del af OiSTER+. OiSTER+ er en fordelsklub fyldt med alverdens rabatter. Som medlem deltager du desuden automatisk i en lodtrækning hver måned, hvor “månedens præmie” uddeles.