Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Billigste mobilabonnement - OiSTER mobil

Hos OiSTER er der ingen binding – og skal du skifte fra et andet teleselskab, sørger vi for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

checkmark_green (002).png EU-roaming

checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

checkmark_green (002).png Ingen binding

Skal du have det billigste mobilabonnement?
Test OiSTER inden du køber

Det billigste mobilabonnement hos OiSTER koster kun 19 kr./måned. Vi gør vi os umage for at dække alle vores kunders behov, så alle kan få det billigste mobilabonnement. OiSTER Basic er perfekt til dig, der har et lavt forbrug og derfor ikke har behov for en af vores taletidspakker. Taler du fx mindre end en time om måneden og ikke bruger mobilen til at gå på nettet, er basisabonnementet lige noget for dig! Læs mere om vores billigste mobilabonnement - du betaler kun for det forbrug, du har. Nedenfor kan du se alle vores taletidspakker, så du kan finde det billigste mobilabonnement, der passer til dig.

Kunde hos OiSTER

Hos OiSTER får du din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. På Mit OiSTER kan du nemt selv tilpasse dit mobilabonnement, følge dit forbrug, bestille nyt simkort eller ændre dine oplysninger.

Du kan altid tilpasse dit abonnement efter dit forbrug. Hvis dit behov skulle ændre sig, kan du nemt skifte abonnement. Abonnementsskiftet træder i kraft ved første månedsskift, efter ændringerne er foretaget. Hvis du tager til udlandet, kan du altid vælge et billigere mobilabonnement i en tilpasset periode.