Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mobilabonnementer

Ingen binding

Bedst til prisen

Virker i hele EU

Skifter du til OiSTER fra et andet teleselskab, sørger vi for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

Hos OiSTER giver vi den gas til Black Friday med vanvittige tilbud på bl.a. mobilabonnementer, mobiltelefoner, tablets, bærbare computere, højttalere og høretelefoner. Og vi afslutter hele ballet med Cyber Monday, hvor du selvfølgelig også kan score et super godt tilbud.

OiSTER KiDS

Mobilabonnementer i børnehøjde

Skal dit barn have sit første mobilabonnement, eller er I på udkig efter et alternativ til det nuværende? Med OiSTER KiDS får du billige mobilabonnementer med fuld kontrol over mobilabonnement og omkostninger, så du trygt kan overlade mobilen til dit barn.

Forbrugsafregnet mobilabonnement

OiSTER har mobilabonnementer til ethvert behov. Se fx vores forbrugsafregnede mobilabonnement, hvor du kun betaler 19 kr. om måneden plus evt. forbrug – perfekt til dig med et lavt forbrug.

Hos OiSTER er vi altid klar til at hjælpe

Vi er altid klar til at hjælpe

Hos OiSTER gør vi vores bedste for at give dig svar på dine spørgsmål om mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Fang os på email eller ring til os: 

Mandag kl. 8.30-17.00
Tirsdag kl. 9.00-17.00
Onsdag kl. 9.00-17.00
Torsdag kl. 9.00-17.00
Fredag kl. 9.00-15.30

Lukket i weekenden, helligdage, Grundlovsdag og 31. dec.
OBS: Den 22. nov. holder vi telefonlinjen lukket mellem kl. 14-16 og hepper på Danmarks fodboldlandshold. Vi er på igen fra kl. 16-17:30.

Skift mobilabonnement – kvit & frit

Vi giver dig din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du gratis skifte dit mobilabonnement, hvis dit behov skulle ændre sig. På Mit OiSTER kan du desuden følge med i dit forbrug, tilmelde services, bruge tilbud fra fordelsklubben OiSTER+, opdatere dine informationer, bestille nyt simkort og meget mere.

Skift abonnement helt gratis