Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mobilabonnementer

Ingen binding

5G klar

Bedst til prisen

Virker i hele EU

*Rabatter gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Skift til OiSTER i dag og få et billigt mobilabonnement uden binding. Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

OiSTER KiDS

Mobilabonnementer til børn

Skal dit barn have sit første mobilabonnement, eller er I på udkig efter et alternativ til det nuværende? Med OiSTER KiDS får du billige mobilabonnementer med fuld kontrol over mobilabonnement og omkostninger, så du trygt kan overlade mobilen til dit barn.

Mængderabat

Saml' dine abonnementer hos OiSTER

Vidste du, at du helt automatisk opnår mængderabat, når du har min. 3 aktive abonnementer på din OiSTER-profil og dermed kan spare penge på dine abonnementer

Mobilabonnementer til hele familien

Hos OiSTER kan du med fordel samle hele familiens mobilabonnementer. Så har alle i familien et billigt mobilabonnement, og du kan se forbrug, skifte og betale for dine abonnementer ét og samme sted.

Med OiSTER til OiSTER ringer I gratis mellem hinanden. Og du kan overføre data fra ét abonnement til et andet med vores feature Gi' en GiGA. Og sidst men ikke mindst får du samlerabat, hvis du har mere end tre aktive abonnementer.

Brug mobilen i udlandet

EU Roaming inkluderet

Med et billigt mobilabonnement hos OiSTER kan du ringe, sende SMS/MMS og gå på nettet, når du rejser inden for EU. Alle vores abonnementer har nemlig data-roaming i EU med forskellige antal GB til ferien.

 

Mobilabonnementer med musik og streaming

Vidste du, at du kan få mobilabonnementer med streaming hos OiSTER? Vi har forskellige streamingabonnementer til forskellige priser.

Vælg et mobilabonnement med enten Viaplay, TV 2 Play, Podimo eller musiktjenesten Deezer. Eller få flere tjenester samlet i ét abonnement til en rigtig god pris.

 

 

Tid til at skrue op for data?

Vi bruger mere og mere data på mobilen – vi streamer musik, tv og surfer online som aldrig før. Hos OiSTER ved vi, hvor vigtigt det er med masser af data i dit mobilabonnement. Vi har derfor ofte tilbud på abonnementer med store mængder data, så du kan få et billigt abonnement, hvor du ikke skal bekymre dig om at løbe tør midt på måneden.

Er du i tvivl om, hvor meget data, du skal bruge? I bunden af siden her kan du læse mere om dataforbrug og hvor mange GB, du skal have i dit abonnement.

Unikke fordele med OiSTER+

Vidste du, at vi som noget helt unikt tilbyder masser af fordele, hvis du vælger at blive medlem af vores fordelsklub OiSTER+? Det koster ikke penge at være medlem, og du får massevis af rabatter og tilbud på alt fra måltidskasser, træning, tøj, elektronik, take-away og meget, meget mere.

Forbrugsafregnet mobilabonnement

OiSTER har mobilabonnementer til ethvert behov. Se fx vores forbrugsafregnede mobilabonnement, hvor du kun betaler 19 kr. om måneden plus evt. forbrug – perfekt til dig med et lavt forbrug.

Find de billigste mobilabonnementer

Hos OiSTER finder du mobilabonnementer til lave priser med masser af taletid og data, fri SMS/MMS og EU-roaming.

Bestil et mobilabonnement hos OiSTER allerede i dag – du får gratis oprettelse, og vores abonnementer er helt uden binding.

Hos OiSTER er vi altid klar til at hjælpe

Vi er altid klar til at hjælpe

Hos OiSTER gør vi vores bedste for at give dig svar på dine spørgsmål om mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Fang os på email eller ring til os på
70 31 30 70: 

Mandag kl. 8.30-17.00
Tirsdag kl. 9.00-17.00
Onsdag kl. 9.00-17.00
Torsdag kl. 9.00-17.00
Fredag kl. 9.00-15.30

Lukket i weekenden, helligdage, Grundlovsdag og 31. dec.

Mit OiSTER - nem og hurtig selvbetjening!

Vi giver dig din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du gratis skifte dit mobilabonnement, hvis dit behov skulle ændre sig. På Mit OiSTER kan du desuden følge med i dit forbrug, tilmelde services, bruge tilbud fra fordelsklubben OiSTER+, opdatere dine informationer, bestille nyt simkort og meget mere.

Skift abonnement helt gratis

Tjek dit forbrug og abonnement

Har du det rigtige mobilabonnement? På Mit OiSTER kan du altid holde øje med dit forbrug og se, om det passer til det abonnement, du har. Bruger du fx mere data, end du har i din pakke? Eller meget mindre? Du kan nemt og hurtigt skifte dit mobilabonnement til et mindre eller større, alt efter dit forbrug.

Skift til nyt abonnement

Du kan se en oversigt over hvilke abonnementer, du kan skifte til inde på Mit OiSTER. Har du brug for at spare penge i en periode, kan du gå på jagt efter et billigere abonnement. Og har du brug for mere data, eller vil du have streaming med i din pakke? Du kan altid finde et abonnement, der passer til dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar om mobilabonnementer

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilket mobilabonnement, der matcher dit forbrug bedst? Tjek dit nuværende forbrug for at se, hvor meget taletid og data du bruger. Uanset om du bruger meget eller lidt taletid og data, kan du være sikker på at finde et billigt mobilabonnement hos OiSTER, der passer perfekt til dit forbrug.

Hvordan skifter jeg mobilabonnement?

På selvbetjeningssiden Mit OiSTER kan du kvit og frit skifte abonnement alt efter dit behov. Så bruger du fx mere data på mobilen i en periode, kan du skifte til et mobilabonnement med flere GB. Og du kan skifte tilbage igen til et abonnement med mindre data, hvis dit forbrug ændrer sig.

Hvad er det billigste mobilabonnement?

Hos OiSTER koster de billigste mobilabonnementer fra 59,-/md. Se en oversigt over alle abonnementer længere oppe på siden. Vi har også billige abonnementer til børn, til teens og til seniorer.

Hvad er det bedste mobilabonnement?

Det bedste mobilabonnement er det abonnement, der matcher dit forbrug. Hos OiSTER finder du forskellige mobilabonnementer til forskellige priser, der dækker alle slags behov.

Hvor meget koster et mobilabonnment?

Prisen på dit mobilabonnement varierer efter hvor meget taletid og data, du vil have med i dit abonnement. Og om du fx vil have streaming inkluderet i din pakke. Men én ting er sikker: Med et abonnement fra OiSTER får du altid et af markedets billigste mobilabonnementer. Vi har priser helt ned fra 59,-/md.

Hvor lang er bindingsperioden for mit mobilabonnement?

Hos OiSTER har vi ingen binding på de fleste af vores mobilabonnementer. Læs mere om hvert enkelt mobilabonnement for at se, om der er bindingsperiode.

Kan man bruge mobilabonnement i udlandet?

Ja! Med EU-roaming kan du ringe, sende SMS/MMS og gå på nettet, når du rejser inden for EU.

Kan man få 5G dækning?

Ja! Hos OiSTER kommer du på 3’s netværk. 3 er i fuld gang med at udrulle 5G-netværket i Danmark, så du i fremtiden vil opleve lynhurtige 5G-hastigheder. Og du kan allerede nu nyde godt af 5G-nettet nogle steder i landet.

Kan jeg få mere data, hvis det er opbrugt?

Har du brugt al din data i dit abonnement? Bare rolig – på vores Selvbetjeningsside Mit OiSTER kan du nemt købe ekstra data, hvis du løber tør.

Læs mere

Ringer man gratis til andre med OiSTER abonnement?

Ja, du ringer gratis mellem andre med OiSTER-abonnement. Vi kalder det OiSTER-til-OiSTER.

Hvordan er mobildækningen hos OiSTER?

Vi dækker størstedelen af Danmark, da vores abonnementer kører på 3’s netværk. Se vores dækningskort her på siden og tjek dækningen i dit område.

Hvor meget data skal jeg bruge i mit abonnement?

Hvor meget data du skal bruge i dit mobilabonnement, afhænger af dine personlige behov og brugsmønstre. Hvis du primært bruger din mobiltelefon til at foretage opkald og sende SMS'er, behøves du kun et abonnement med en mindre datamængde – måske omkring 6 GB.

 

Men hvis du bruger din mobiltelefon til at surfe på nettet, streame video, downloade apps og lignende, vil du sandsynligvis have brug for et abonnement med en større datamængde. Her vil vi anbefale et abonnement med mindst 30 GB.

 

Som tommelfingerregel skal du vælge en datamængde på mindst 6 GB pr. måned, hvis du bruger din telefon til at tjekke e-mail, netbank og browse lidt på sociale medier. Hvis du streamer mange videoer og musik, ser film og tv på din mobil eller tablet, eller hvis du spiller online-spil, skal du have et abonnement med minimum 20 GB pr. måned.

 

Det er altid en god idé at tjekke din mobiltelefonregning for at se, hvor meget data du bruger i øjeblikket, og bruge det som en reference, når du vælger dit mobilabonnement.