Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mobilabonnementer

5G og eSIM

Bedst til prisen

Virker i hele EU

Skift til OiSTER i dag og få et billigt mobilabonnement uden binding. Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

OiSTER KiDS

Mobilabonnementer til børn

Skal dit barn have sit første mobilabonnement, eller er I på udkig efter et alternativ til det nuværende? Med OiSTER KiDS får du en billig løsning med fuld kontrol, så du trygt kan overlade mobilen til dit barn.

Vi tilbyder forskellige features som fx sladrehank, hvor du får SMS'er tilsendt med en oversigt over dit barns forbrug. Og med saldokontrol skal du ikke bekymre dig om dyre overraskelser.

Mængderabat

Saml' dine abonnementer hos OiSTER

Vidste du, at du helt automatisk opnår mængderabat, når du har min. 3 aktive abonnementer på din OiSTER-profil og dermed kan spare penge på dine abonnementer? Jo flere numre du har hos os, jo flere penge kan du spare - hver eneste måned. 

 

Mobilabonnementer med musik og streaming

Vidste du, at du kan få streaming hos OiSTER? Vi har forskellige streamingabonnementer til forskellige priser.

Du kan vælge mellem Viaplay Film & Serier, TV 2 Play, Podimo eller musiktjenesten Deezer Premium. Og du kan selvfølgelig samle flere tjeneste i ét abonnement til en rigtig god pris.

 

 

Brug mobilen i udlandet

EU Roaming inkluderet

Med et billigt mobilabonnement hos OiSTER kan du ringe, sende SMS/MMS og gå på nettet, når du rejser inden for EU. Alle vores abonnementer har nemlig data-roaming i EU med forskellige antal GB til ferien.

Mobilabonnementer til hele familien

Hos OiSTER kan du med fordel samle hele familiens mobilabonnementer. Så har alle i familien en billig og samlet løsning, og du kan se forbrug, skifte og betale for dine abonnementer ét og samme sted.

Med OiSTER til OiSTER ringer I gratis mellem hinanden. Og du kan overføre data fra ét abonnement til et andet med vores feature Gi' en GiGA. Og sidst men ikke mindst får du samlerabat, så snart du har 3 aktive numre under et CRP.

Tid til at skrue op for data?

Vi bruger mere og mere data på mobilen – vi streamer musik, tv og surfer online som aldrig før. Hos OiSTER ved vi, hvor vigtigt det er med masser af data, så du kan være online på mobilen uden bekymringer. Vi har derfor ofte tilbud på abonnementer med store mængder data, så du kan få mest muligt for pengene. Vi ved, hvor dejligt det er, når man ikke skal bekymre sig om at løbe tør for data på mobilen midt på måneden.

Er du i tvivl om, hvor meget data, du skal bruge? I bunden af siden her kan du læse mere om dataforbrug og hvor mange GB, du har brug for om måneden.

Unikke fordele med OiSTER+

Vidste du, at vi som noget helt unikt tilbyder masser af fordele, hvis du vælger at blive medlem af vores fordelsklub OiSTER+? Det koster ikke penge at være medlem, og du får massevis af rabatter og tilbud på alt fra måltidskasser, træning, tøj, elektronik, take-away og meget, meget mere.

Forbrugsafregnet mobilabonnement

OiSTER har mobilabonnementer til ethvert behov. Se fx vores forbrugsafregnede mobilabonnement, hvor du kun betaler 19 kr. om måneden plus evt. forbrug – perfekt til dig med et lavt forbrug.

Find de billigste mobilabonnementer

Hos OiSTER finder du mobilabonnementer til lave priser med masser af taletid og data, fri SMS/MMS og EU-roaming.

Bliv kunde allerede i dag – du får gratis oprettelse, nem selvbetjening via Mit OiSTER, masser af fede features, og vores abonnementer er helt uden binding.

Hos OiSTER er vi altid klar til at hjælpe

 

Vi er altid klar til at hjælpe

Hos OiSTER gør vi vores bedste for at give dig svar på dine spørgsmål om mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Fang os på email eller ring til os på
70 31 30 70: 

Vi holder lukket i weekenden, helligdage, Grundlovsdag samt 31. december. 

Mandag kl. 8.00-17.00
Tirsdag kl. 9.00-17.00
Onsdag kl. 9.00-17.00
Torsdag kl. 9.00-17.00
Fredag kl. 9.00-15.30

Vær opmærksom på, at du kan opleve ekstra ventetid, hvis du ringer til os i starten af måneden.

Mit OiSTER - nem og hurtig selvbetjening!

Vi giver dig din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du gratis skifte dit mobilabonnement, hvis dit behov skulle ændre sig. På Mit OiSTER kan du desuden følge med i dit forbrug, tilmelde services, bruge tilbud fra fordelsklubben OiSTER+, opdatere dine informationer, bestille nyt simkort og meget mere.

Skift abonnement helt gratis

Tjek dit forbrug

På Mit OiSTER kan du altid holde øje med dit forbrug og se, om det passer til det abonnement, du har. Bruger du fx mere data, end du har i din pakke? Eller meget mindre? Du kan nemt og hurtigt skifte dit mobilabonnement til et mindre eller større, alt efter dit forbrug. Og har du flere numre tilknyttet til dit CPR kan du nemt holde øje med og ændre i alle via selvebetjeningen.

Skift til nyt abonnement

Du kan se en oversigt over hvilke abonnementer, du kan skifte mellem inde på Mit OiSTER. Har du brug for at spare penge i en periode, kan du gå på jagt efter en billigere løsning. Og har du brug for mere data, eller vil du have streaming med i din pakke? Du kan altid finde en pakke, der passer til dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar om mobilabonnementer

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken pakke, der matcher dit forbrug bedst? Tjek dit nuværende forbrug for at se, hvor meget taletid og data, du bruger. Uanset om du bruger meget eller lidt taletid og data, kan du være sikker på at finde et godt tilbud hos OiSTER, der passer perfekt til dit forbrug.

Hvordan skifter jeg abonnement?

På selvbetjeningssiden Mit OiSTER kan du kvit og frit skifte abonnement alt efter dit behov. Så bruger du fx mere data på mobilen i en periode, kan du skifte til en pakke med flere GB. Og du kan skifte tilbage igen, hvis dit forbrug ændrer sig, og du får brug for mindre data.

Hvad er det billigste mobilabonnement?

Hos OiSTER koster de billigste pakker fra 59,-/md. Du kan få en oversigt over alle vores aktuelle tilbud længere oppe på siden. Vi har også billige abonnementer til børn, til teens og til seniorer.

Hvad er det bedste mobilabonnement?

Hos OiSTER finder du de bedste tilbud på abonnementer. Og du kan altid finde en løsning, matcher dit forbrug. Længere oppe på siden kan du få en oversigt over alle vores aktuelle tilbud.

Hvor meget koster et abonnment?

Prisen på vores mobilabonnementer varierer efter hvor meget taletid og data, du har brug for. Det kommer også an på, om du fx vil have streaming inkluderet i din pakke. Men én ting er sikker: Hos OiSTER får du altid et af markedets billigste løsninger til dig og hele familien. Vi har priser helt ned fra 59,-/md.

Hvor lang er bindingsperioden for mit abonnement?

Hos OiSTER binder du dig sjælendt, når du bliver kunde. Læs mere om vilkår for hvert enkelt abonnement for at se, om der er bindingsperiode.

Kan man bruge sit mobilabonnement i udlandet?

Ja! Med EU-roaming kan du ringe, sende SMS/MMS og gå på nettet, når du rejser inden for EU.

Kan man få 5G dækning?

Ja! Hos OiSTER kommer du på 3’s netværk. 3 er i fuld gang med at udrulle 5G-netværket i Danmark, så du i fremtiden vil opleve lynhurtige 5G-hastigheder. Og du kan allerede nu nyde godt af 5G-nettet nogle steder i landet.

Kan jeg få mere data, hvis det er opbrugt?

Har du brugt al din data? Bare rolig – på vores Selvbetjeningsside Mit OiSTER kan du nemt købe ekstra data, hvis du løber tør. Og har dine venner eller familie også OiSTER? Du kan både modtage og give ekstra GB data med vores feature Gi' en Giga.

Ringer man gratis til andre med OiSTER-kunder?

Ja, du ringer gratis mellem andre OiSTER-kunder. Vi kalder det OiSTER-til-OiSTER.

Hvordan er mobildækningen hos OiSTER?

Vi dækker størstedelen af Danmark, da vi kører på 3’s netværk. Se vores dækningskort her på siden og tjek dækningen i dit område.

Hvor meget data skal jeg bruge?

Hvor meget data, du skal bruge, afhænger af dine personlige behov. Som tommelfingerregel skal du vælge en datamængde på mindst 6 GB pr. måned, hvis du bruger din telefon til at tjekke e-mail, netbank og browse lidt på sociale medier. Men streamer du mange videoer og lytter til musik? Eller ser du film og tv på din mobil eller tablet? Eller hvis du spiller online-spil? Så skal du regne med minimum 20 GB pr. måned.

Det er altid en god idé at tjekke dit nuværende forbrug for at se, hvor meget data du bruger i øjeblikket, og bruge det som en reference, når du vælger dit mobilabonnement.