Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mobilabonnementer

Ingen binding

5G klar

Bedst til prisen

Virker i hele EU

*Rabatter gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Skift til OiSTER i dag og få et billigt mobilabonnement uden binding. Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

OiSTER KiDS

Mobilabonnementer - Mobilabonnementer til børn

Skal dit barn have sit første mobilabonnement, eller er I på udkig efter et alternativ til det nuværende? Med OiSTER KiDS får du billige mobilabonnementer med fuld kontrol over mobilabonnement og omkostninger, så du trygt kan overlade mobilen til dit barn.

 


Mobilabonnementer med musik og streaming

Vidste du, at du kan få mobilabonnementer med streaming hos OiSTER? Vi har forskellige streamingabonnementer til forskellige priser.

Vælg et mobilabonnement med enten Viaplay Film & Serier, TV 2 PLAY Favorit, Podimo Premium eller musiktjenesten Deezer Premium. Eller få flere tjenester samlet i ét abonnement til en rigtig god pris.

Find de billigste mobilabonnementer

Hos OiSTER finder du mobilabonnementer til lave priser med masser af taletid og data, fri SMS/MMS og EU-roaming.

Bestil et mobilabonnement hos OiSTER allerede i dag – du får gratis oprettelse, og vores abonnementer er helt uden binding.

Brug mobilen i udlandet

EU Roaming inkluderet

Med et billigt mobilabonnement hos OiSTER kan du ringe, sende SMS/MMS og gå på nettet, når du rejser inden for EU. Alle vores abonnementer har nemlig data-roaming i EU med forskellige antal GB til ferien.

Forbrugsafregnet mobilabonnement

OiSTER har mobilabonnementer til ethvert behov. Se fx vores forbrugsafregnede mobilabonnement, hvor du kun betaler 19 kr. om måneden plus evt. forbrug – perfekt til dig med et lavt forbrug.

Hos OiSTER er vi altid klar til at hjælpe

Vi er altid klar til at hjælpe

Hos OiSTER gør vi vores bedste for at give dig svar på dine spørgsmål om mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Fang os på email eller ring til os på
70 313 070: 

Mandag kl. 8.30-17.00
Tirsdag kl. 9.00-17.00
Onsdag kl. 9.00-17.00
Torsdag kl. 9.00-17.00
Fredag kl. 9.00-15.30

Lukket i weekenden, helligdage, Grundlovsdag og 31. dec.

Skift mobilabonnement – kvit & frit

Vi giver dig din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du gratis skifte dit mobilabonnement, hvis dit behov skulle ændre sig. På Mit OiSTER kan du desuden følge med i dit forbrug, tilmelde services, bruge tilbud fra fordelsklubben OiSTER+, opdatere dine informationer, bestille nyt simkort og meget mere.

Skift abonnement helt gratis

Spørgsmål og svar om mobilabonnementer

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket mobilabonnement, der matcher dit forbrug bedst? Tjek dit nuværende forbrug for at se, hvor meget taletid og data, du bruger. Uanset om du bruger meget eller lidt taletid og data, kan du være sikker på at finde et billigt mobilabonnement hos OiSTER, der passer perfekt til dit forbrug.

Hvordan skifter jeg mobilabonnement?

På selvbetjeningssiden Mit OiSTER kan du kvit og frit skifte abonnement alt efter dit behov. Så bruger du fx mere data på mobilen i en periode, kan du skifte til et mobilabonnement med flere GB. Og du kan skifte tilbage igen til et abonnement med mindre data, hvis dit forbrug ændrer sig.

Hvad er det billigste mobilabonnement?

Hos OiSTER koster de billigste mobilabonnementer fra 59,-/md. Se en oversigt over alle abonnementer længere oppe på siden. Vi har også billige abonnementer til børn, til teens og til seniorer.

Hvad er det bedste mobilabonnement?

Det bedste mobilabonnement er det abonnement, der matcher dit forbrug. Hos OiSTER finder du forskellige mobilabonnementer til forskellige priser, der dækker alle slags behov.

Hvor meget koster et mobilabonnment?

Prisen på dit mobilabonnement varierer efter, hvor meget taletid og data, du vil have med i dit abonnement. Og om du fx vil have streaming inkluderet i din pakke. Men en ting er sikker: Med et abonnement fra OiSTER får du altid et af markedets billigste mobilabonnementer. Vi har priser helt ned fra 59,-/md.

Hvor lang er bindingsperioden for mit mobilabonnement?

Hos OiSTER har vi ingen binding på de fleste af vores mobilabonnementer. Læs mere om hvert enkelt mobilabonnement for at se, om der er bindingsperiode.

Kan man bruge mobilabonnement i udlandet?

Ja! Med EU-roaming kan du ringe, sende SMS/MMS og gå på nettet, når du rejser inden for EU.

Kan man få 5G dækning?

Ja! Hos OiSTER kommer du på 3’s netværk. 3 er i fuld gang med at udrulle 5G-netværket i Danmark, så du i fremtiden vil opleve lynhurtige 5G-hastigheder. Og du kan allerede nu nyde godt af 5G-nettet nogle steder i landet.

Kan jeg få mere data, hvis det er opbrugt?

Har du brugt al din data i dit abonnement? Bare rolig – på vores Selvbetjeningsside Mit OiSTER kan du nemt købe ekstra data, hvis du løber tør.

Læs mere

Ringer man gratis til andre med OiSTER abonnement?

Ja, du ringer gratis mellem andre med OiSTER-abonnement. Vi kalder det OiSTER-til-OiSTER.

Hvordan er mobildækningen hos OiSTER?

Vi dækker størstedelen af Danmark, da vores abonnementer kører på 3’s netværk. Se vores dækningskort her på siden og tjek dækningen i dit område.