Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Betalingsmuligheder

Betalingsmuligheder

Vi tager imod betalingskort hos OiSTER. Det er ikke muligt at betale via PBS, girokort, MobilePay eller kontooverførsler.

Du kan bruge følgende betalingskort:

  • Dankort/VISA-Dankort
  • MasterCard
  • VISA Electron
  • American Express

Du kan have ét betalingskort tilknyttet din OiSTER-profil, uanset antal abonnementer.