Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Nyt betalingskort

Opdater betalingskort

Har du har fået et nyt betalingskort eller ønsker at skifte det, så log ind på Mit OiSTER og opdater dit betalingskort her.

Har vi ikke dine nye betalingskortoplysninger, kan vi ikke trække fra dit betalingskort, og betalingen vil fejle. Derfor er det vigtigt, at Mit OiSTER er opdateret med et gyldigt betalingskort.