Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.
Køb dine julegaver allerede nu og byt frem til 10. januar 2022.

Outlet

Spar penge på din næste mobil, når du køber den i vores outlet!

Du kan vælge mellem masser af mobiler fra populære mærker som Apple, Samsung, Xiaomi, OnePlus og mange flere til nedsatte priser.

Spar en masse penge på din næste mobil i vores outlet
Lynhurtigt trådløst internet fra OiSTER

Mobilt bredbånd

Med bredbånd fra OiSTER får du en lynhurtig internetforbindelse, som du kan tage med overalt i Danmark. Skal du være online derhjemme, i sommerhuset eller i firmaet, så er bredbånd fra OiSTER den rigtige løsning for dig.

Vi dækker mere end 98% af Danmarks befolkning med 4G - og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område her under.

Betal med afdrag

Med OiSTER Afdrag får du mulighed for at købe en ny mobil, tablet, tilbehør eller bredbåndsudstyr på afbetaling – helt uden ekstra omkostninger. Produktets pris afdrages over 30 måneder, og  du betaler hverken gebyrer eller kreditomkostninger. 

Betal din nye mobil med afdrag

Populært tilbehør

De nye AirPods er oplevelsen af trådløse hovedtelefoner – tænkt forfra.
Du skal bare tage dem ud af opladningsetuiet, og så er de klar til brug.

apple-airpods-splash_v2 (002).png