Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Hjælp til WiFi opkald

Opsætning af WiFi opkald

Se her hvordan du slår WiFi opkald til.

Hvad er WiFi opkald

Med WiFi opkald kan du foretage opkald og sende SMS/MMS via et hvilket som helst WiFi-netværk i Danmark. Derved er indendørsdækningen ikke afhængig af mobilsignalet.

Så længe du er registreret på et WiFi-netværk, og tjenesten er slået til i din mobils indstillinger, registreres opkaldet automatisk på WiFi-netværket – så du ringer bare op som normalt.


Hvad koster det at bruge WiFi opkald?

WiFi opkald koster det samme som almindelige opkald, så prisen afhænger af, hvilket abonnement du har. Det koster ikke ekstra at bruge, hvis du har et abonnement med tale inkluderet.

Har du Basic-abonnement, som er forbrugsafregnet, vil WiFi opkald stadig koste det samme som almindelige opkald. Du kan finde priser for alle vores abonnementer her.


WiFi opkald til udlandet

Ringer du til udlandet via WiFi opkald, vil det også her være de normale takster der gælder. Find prisoversigten for opkald til udlandet her. I øjeblikket kan tjenesten ikke bruges, hvis du befinder dig i udlandet.

 

Hvad skal der til for at kunne bruge WiFi opkald?

  • Din mobil skal understøtte WiFi opkald og være opdateret til det nyeste styresystem
  • WiFi opkald skal være slået til på din mobil
  • Du skal have en stabil WiFi-forbindelse for at kunne foretage WiFi opkald