WiFi opkald

Opsætning af WiFi opkald

Se her hvordan du slår WiFi opkald til.

Hvad er WiFi opkald?

Med WiFi opkald kan du foretage opkald og sende SMS/MMS via et hvilket som helst WiFi-netværk i Danmark. Derved er indendørsdækningen ikke afhængig af mobilsignalet.

Så længe du er registreret på et WiFi-netværk, og tjenesten er slået til i din mobils indstillinger, registreres opkaldet automatisk på WiFi-netværket – så du ringer bare op som normalt.

Hvad koster det at bruge WiFi opkald?

WiFi opkald koster det samme som almindelige opkald, så prisen afhænger af, hvilket abonnement du har. Det koster ikke ekstra at bruge, hvis du har et abonnement med tale inkluderet.

Har du Basic-abonnement, som er forbrugsafregnet, vil WiFi opkald stadig koste det samme som almindelige opkald. Du kan finde priser for alle vores abonnementer her.

WiFi opkald til udlandet

Ringer du til udlandet via WiFi opkald, vil det også her være de normale takster der gælder. Find prisoversigten for opkald til udlandet her. I øjeblikket kan tjenesten ikke bruges, hvis du befinder dig i udlandet.

Mobiler der understøtter WiFi opkald

Følgende modeller understøtter WiFi opkald:

IPHONE

iPhone 5s, 5c, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xs, Xs Max og Xr

RAZER

Razer Phone

SAMSUNG

Samsung Galaxy S6 Flat, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7 Flat, Galaxy S7 Edge, Samsung A3, Samsung A5, Galaxy A6, A6 Plus, Galaxy Note 8, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 9, Samsung S9 og S9 Plus, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus og Galaxy S10e

SONY

Sony Xperia XZ, Sony Xperia X og Sony Xperia X Compact, Sony Xperia XZ1 og Sony Xperia XZ2

HUAWEI

Mate 10 Pro, P20 og P20 Lite, 20 Lite, P10, Mate 20 Pro, P30 og P30 Pro

ONEPLUS

OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

NOKIA

Nokia 8

XIAOMI

Mi 8