WiFi opkald

Opsætning af WiFi opkald

Se her hvordan du slår WiFi opkald til.

Hvad er WiFi opkald?

Med WiFi opkald kan du foretage opkald og sende SMS/MMS via et hvilket som helst WiFi-netværk i Danmark. Derved er indendørsdækningen ikke afhængig af mobilsignalet.

Så længe du er registreret på et WiFi-netværk, og tjenesten er slået til i din mobils indstillinger, registreres opkaldet automatisk på WiFi-netværket – så du ringer bare op som normalt.

Hvad koster det at bruge WiFi opkald?

WiFi opkald koster det samme som almindelige opkald, så prisen afhænger af, hvilket abonnement du har. Det koster ikke ekstra at bruge, hvis du har et abonnement med tale inkluderet.

Har du Basic-abonnement, som er forbrugsafregnet, vil WiFi opkald stadig koste det samme som almindelige opkald. Du kan finde priser for alle vores abonnementer her.

WiFi opkald til udlandet

Ringer du til udlandet via WiFi opkald, vil det også her være de normale takster der gælder. Find prisoversigten for opkald til udlandet her. I øjeblikket kan tjenesten ikke bruges, hvis du befinder dig i udlandet.

Mobiler der understøtter WiFi opkald

Følgende modeller understøtter WiFi opkald:

IPHONE

iPhone 5s, 5c, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus og iPhone X.

RAZER

Razer Phone

SAMSUNG

Samsung Galaxy S6 Flat, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7 Flat, Galaxy S7 Edge, Samsung A3, Samsung A5, Galaxy Note 8, Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus, Samsung S9 og S9 Plus.

SONY

Sony Xperia XZ, Sony Xperia X og Sony Xperia X Compact.

HUAWEI

Mate 10 Pro, P20 og P20 Lite

ONEPLUS

OnePlus 5, OnePlus 5T

NOKIA

Nokia 8