Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Dækningskort

Dækning i hele DK

OiSTER benytter 3's landsdækkende mobil- og datanetværk. For at bruge 3's netværk skal din mobil som minimum understøtte 3G, hvilket de fleste mobiler gør i dag.

Den forventede downloadhastighed ved udendørs brug er 17-71 Mbit/s og 5-43 Mbit/s i uploadhastighed på vores 4G-netværk. På 5G-netværket kan du forvente en downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 23-92 Mbit/s i uploadhastighed.

Hastigheden afhænger af, hvor langt du befinder dig fra en sendemast, hvor mange brugere, der er på masten samt natur og bebyggelse.

 

Tjek din dækning

Klik på kortet og tjek, hvordan dækningen er i dit område. Bemærk at kortet er vejledende og baseret på udendørs dækning. Er du i tvivl om dækningen i dit område, kan du altid kontakte OiSTERs kundeservice. Skulle du opleve, at dækningen ikke er tilfredsstillende, har du mulighed for at gøre brug af din fortrydelsesret inden for 14 dage.

Brug for et abonnement?

Se vores mobilabonnementer her.

Find den bedste internetløsning her.

Få internet med 4G eller 5G til billige priser.