Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

 

 

podimo_header_udenknap_v2_3x.png

 

Til alle nuværende og nye kunder!

Få Podimo i 6 mdr. til 0,-

Så er der ekstra lækkerier på hylderne til dig, der er tilmeldt fordelsklubben OiSTER+, hvor du modtager tusindvis af rabatter, fede konkurrencer samt information og nyheder fra OiSTER.

Nu kan du nemlig også lytte til eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger i hele 6 måneder til 0,-. Gå på opdagelse i Podimos kæmpe univers af underholdning – fyldt med talkshows, true crime, personlige fortællinger og meget mere.

Ingen binding. Intet betalingskort. Kun lyd!

Sådan gør du

Du skal være kunde hos OiSTER og medlem af fordelsklubben OiSTER+.

  1. Tilmeld dig OiSTER+ under Mit OiSTER eller i forbindelse med et køb.
  2. Når du er tilmeldt, får du adgang til dit link til prøveperioden hos Podimo.
  3. Registrer dig med navn og email - hent Podimos app - og så er du i gang.

Der er ingen binding, og du skal ikke registrere dit betalingskort. Efter 6 mdr. lukkes din adgang automatisk.

Der kan oprettes én Podimo-konto pr. OiSTER+konto.

Obs! Hvis du allerede har en aktiv Podimo-konto, skal du være opmærksom på, at du først kan aktivere din 6-måneders prøveperiode, når dit nuværende aktive abonnement eller prøveperiode er udløbet. 

Find mobilabonnement

Der er ingen ingen binding på disse abonnementer – og skal du skifte fra et andet teleselskab, sørger vi for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

Bedst til prisen

Virker i hele EU

Fri SMS/MMS

Hvad er Podimo?

Med Podimo får du podcasts og lydbøger i én og samme app! Gå på opdagelse blandt Podimos eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger. De bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere

Nyd sommeren i godt selskab
Spis is med Her Går Det Godt, slik sol med Hav & Kamal eller rengør med Narkobetjenten. Podimo har podcasts og lydbøger til enhver lejlighed og enhver smag.

OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter

Hvad er OiSTER+

Med OiSTER+ får du gratis adgang til tusindvis af rabatter på alt fra tøj og måltidskasser til ferier og events. Du deltager automatisk i lodtrækningen om månedens præmie og har mulighed for gratis at afprøve flere forskellige streamningtjenester.  

Du kan tilmelde dig ved bestilling af et abonnement eller via Mit OiSTER, hvis du allerede er kunde.