Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Få data i udlandet

til rigtig gode priser

.

Hos OiSTER får du data i EU med i dit mobilabonnement. Så kan du ringe, sende beskeder og gå på nettet, når du rejser – direkte fra mobilen. Og så er du ikke afhængig af at finde åbne WiFi-forbindelser på caféer, hoteller og restauranter.

5G og eSIM

Bedst til prisen

Virker i hele EU

Skift til OiSTER i dag og få et billigt mobilabonnement uden binding. Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer til os.

.

Rejser du i eller uden for EU?

Der er stor forskel på mobilpriserne inden for og uden for EU. Skal du rejse uden for EU, vil du blive takseret for dit forbrug og dermed betale for den mængde tale og data, du bruger. Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA, har du dog mulighed for at købe en OiSTER Travel-pakke med data, som kan bruges i de tre lande. 

Skal du rejse inden for EU eller UK, kan du frit bruge den tale og data, der er inkluderet i dit abonnement. Du kan bruge din EU-data i disse lande:

 

Belgien
Bulgarien
Cypern
England
Estland
Finland
Frankrig
Fransk guyana
Gibraltar
Grækenland
Guadeloupe
Guernsey
Holland

Irland
Island
Italien
Jersey
Kroatien
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Malta
Martinique
Nordirland
Norge

Polen
Portugal
Rumænien
Skotland
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sverige
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Wales
Østrig

Er du indenfor EU?

.

Data uden for EU

Har du planer om en rejse til Thailand, Tyrkiet eller USA? Så er OiSTER Travel noget for dig! Med OiSTER Travel er du nemlig rejseklar med hele 20 GB data, som du kan bruge i både Thailand, Tyrkiet og USA. 

Send en SMS til os – så sender vi 20 GB data til dig! Det koster 79 kr. for én pakke – og så er du klar til at nyde rejsen uden bekymringer om dit dataforbrug!

Rejser uden for EU og UK

Slå data fra i udlandet og undgå store regninger

.

Hvis du rejser i EU eller UK, kan du bruge den EU-data, der er med i dit abonnement. Rejser du i Thailand, Tyrkiet eller USA, har du mulighed for at købe en OiSTER Travel-pakke med 20 GB data for 79 kr. Ønsker du ikke at købe ekstra data til din rejse, så anbefaler vi, at du slår dataroaming fra på din telefon. I alle andre lande anbefaler vi også, at du slår dataroaming fra - så er du sikker på, at du ikke bruger store mængder data, som koster dig mange penge. Rejser du fx til Schweiz, Egypten eller Japan,  så vær opmærksom på at slå data i udlandet fra på din mobil. Du kan finde flere gode tips til rejsen her.

Spørgsmål og svar om data i udlandet

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Du kan bruge din telefon i 39 lande med et OiSTER-abonnement. Se en liste over de 39 lande med data-roaming her.

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA? Så har du mulighed for at købe en OiSTER Travel-pakke med 20 GB data for 79,-, som du kan bruge i Thailand, Tyrkiet og USA.

Hvor meget data har jeg i udlandet?

Hvor meget data i udlandet du har, kommer an på hvilket abonnement, du er tilmeldt. Jo større abonnement du vælger, jo flere GB data har du i udlandet. Du kan altid se, hvor mange GB data du har i udlandet på Mit OiSTER.

Hvorfor virker mit data ikke i udlandet?

For at kunne bruge din mobil i udlandet skal du huske at tilmelde dig udlandstelefoni på Mit OiSTER. Du skal også sørge for, at dataroaming er slået til under din telefons indstillinger.


Har du brug for hjælp med data i udlandet?
Kontakt vores Kundeservice på +45 70 31 30 70.

Hvad er data i udlandet?

Er du tilmeldt udlandstelefoni på Mit OiSTER, kan du ringe, sende beskeder og gå på nettet, når du rejser inden for de 39 lande, der er inkluderet i vores EU-dataroaming. Hvis du har købt en OiSTER Travel-pakke har du også data i Thailand, Tyrkiet og USA.

Du kommer på et lokalt netværk i det land, du rejser til, og der vil stå en særskilt teleudbyder på din telefons skærm. Men udover dette fungerer alt, som når du bruger din telefon i Danmark. Bemærk dog, at du har et bestemt antal GB tilgængelig i udlandet. Log ind på Mit OiSTER for at se, hvor meget data i udlandet, du har i dit abonnement.

Hvad koster brug af data i udlandet?

Hvis du rejser inden for de lande i Europa, der er inkluderet i vores EU-roaming og ikke bruger mere data, end du har til rådighed i udlandet, koster brug af data ikke noget ekstra udover den normale pris for dit abonnement.

Hvis du rejser i Thailand, Tyrkiet eller USA og har købt en OiSTER Travel-pakke, har du 20 GB data til rådighed for 79 kr. 

Hvis du bruger telefonen i et land, der ikke er inkluderet i vores EU-roaming, betaler du efter de satser, der er for udlandstelefoni.


Se priser for udlandstelefoni

Hvor meget data bruger man i udlandet?

Hvor meget data du bruger i udlandet, afhænger af, hvad du bruger mobilen til, når du rejser. Streamer du film, serier og musik? Og gamer du online? Bruger du mobilen som GPS hver dag? Så har du et relativt højt dataforbrug i udlandet. Eller bruger du telefonen mindre, når du rejser? Så har du måske et lavere forbrug end i Danmark.

Hvordan bruger jeg data i udlandet?

Du skal tilmelde dig udlandstelefoni på Mit OiSTER, før du rejser. Og så går det helt automatisk derfra. Når du krydser en landegrænse, vil din telefon automatisk hoppe på et andet netværk, og du vil få SMS-beskeder med information om EU-roaming, der fortæller dig, at du kan bruge din mobil i udlandet – ligesom i Danmark.

Hvilke apps bruger mest data på rejsen?

De apps, der bruger mest data, er de store streamingapps til film og serier – fx Netflix. TikTok og Instagram bruger også en del data. Og slår du GPS’en til, skal du også regne med, at det bruger en del mere data.

Find vej med GPS på rejsen

Skal du på bilferie til Italien? Eller skal du finde vej på storbyferien? Med roaming i EU og UK kan du roligt slå GPS’en til på din telefon. Med data i udlandet kan du nemt finde vej til alle de seværdigheder, butikker, caféer, museer og restauranter, du vil besøge.

Hold dig opdateret, mens du er væk

Har du lyst til at koble af fra alle de nye indtryk på rejsen og scrolle igennem Instagram og TikTok? Eller vil du holde dig opdateret på nyheder? Bare rolig – det kan du sagtens gøre med EU-data i dit mobilabonnement. Og er du på forretningsrejse? Så har du altid adgang til arbejdsmails lige ved hånden.

Del feriebilleder fra strandstolen

Du tager det perfekte billede på stranden, og 2 sekunder efter kan du dele øjeblikket med vennerne på de sociale medier – alt sammen direkte fra mobilnetværket, så du ikke behøver vente på at finde et åbent WiFi. Eller du kan sende et billede fra ferien til familien på SMS som et lille digitalt postkort.

Streaming og gaming på rejsen

Med roaming i 39 lande kan du streame film, serier og musik på rejsen. Så har du underholdning til bil- eller togturen. Eller du kan spille spil på mobilen, mens du venter på at boarde flyet. Og trænger familiens små til en pause, er det rart at kunne sætte børne-tv på tabletten uden at bekymre sig om regningen.