Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Brug uden for EU

Brug uden for EU

Rejser du uden for EU, kan du bruge data for 450 kr., inden vi spærrer for data. Der er intet loft på tale og SMS. Se gældende priser for brug i udlandet.

Dit forbrug i udlandet opkræves direkte fra OiSTER-kontoen. Tilmeld dig udlandstelefoni på Mit OiSTER her, klik på det ønskede abonnement og se under Services.

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet og USA kan du få adgang til 20 GB data til kun 79 kr. ved at købe Oister Travel. Klik her for at lære mere.

Vær opmærksom på, at fra februar 2022 lukker mobilselskaberne i USA for 3G-netværket, for at fokusere på 4G og 5G. Du skal derfor sikre, at din mobil understøtter ”4G tale” – det gør du i mobilens indstillinger. Sørg også for, at din mobil er opdateret med seneste software, og at WiFi-opkald er deaktiveret.  

Læs mere om hvad du bør være opmærksom på, inden du rejser til udlandet og se vores tips til ferien her.


Opkrævning for SMS

Sender du SMS-beskeder når du befinder dig uden for EU, betaler du for hver 160 tegn du sender inkl. mellemrum. Én SMS fylder 160 tegn, så sender du flere end 160 tegn, takseres du derfor for flere SMS-beskeder.

Vær opmærksom på, at en smiley eller emoji tæller for mere end ét tegn, hvilket betyder at en kort SMS der indeholder emojis/smileys, kan fylde mange tegn. Man kan derfor blive takseret for flere SMS-beskeder, selv om man kun har skrevet én. Send derfor korte SMS-beskeder og undgå emojis/smileys, for ikke at blive takseret for unødvendigt mange tegn.


Brug for mere data i udlandet?

Bruger du data for 450 kr., spærres der for brug af data i udlandet. Når data for 450 kr. er opbrugt, sender vi dig en SMS, hvor du kan åbne for at bruge data for yderligere 450 kr.

Du kan også tilmelde servicen ’Brug mere data’ på Mit OiSTER, for at åbne for data. ’Brug mere data’ fremgår kun, hvis du er spærret for data i udlandet.

Det kræver data at sende MMS. Er du løbet tør for data uden for EU, kan du derfor ikke sende MMS i udlandet.