Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fede præmier – året rundt

Som OiSTER+ medlem er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie – HVER MÅNED. Alle har lige stor chance for at vinde.

Månedens præmie i juni er 6 mdr. Fri tale og Fri data mobilabonnement inkl. TV 2 Play Favorit + Sport Partner + Samsung Galaxy Tab A9 til en samlet værdi á 3.924,-. Præmien kan ikke byttes til kontanter, og vinderen får direkte besked den sidste hverdag i måneden via mail.

OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter

Hvad er OiSTER+

Med fordelsklubben OiSTER+ får du rabatter og ekstraordinære fordele på alt fra mode, oplevelser, underholdning og sport. Du er automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie og har mulighed for at afprøve forskellige streamingtjenester med forlængede prøveperioder.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig ved bestilling af et abonnement eller på Mit OiSTER, hvis du allerede er kunde.

Ekstraordinære rabatter til Kundeshoppen

Du vil som OiSTER+ medlem løbende modtage attraktive tilbud og eksklusive rabatkoder via e-mail til OiSTERs Kundeshop på mobiler, tablets, tilbehør mm. Så er du på udkig efter en ny mobil, er det en god idé at holde øje med din mail-boks.

Ekstraordinære rabatter til Kundeshoppen

Brug dine OiSTER+ fordele

Som OiSTER+ medlem får du fede fordele og gode rabatter. Du får også ekstraordinære tilbud sendt på mail engang i mellem, så husk at hold øje med din indbakke. 

Rabatportalen

Rabatportalen giver dig adgang til fede fordele og gode rabatter på fx. Mode, Sport, Oplevelser og meget mere. Din registrerede e-mail hos os videresendes 1. gang du logger på rabatportalen, så du kan genkendes som OiSTER+ kunder og gøre brug af rabatterne.

Eventportalen

Eventportalen giver dig adgang til spændende kulturelle oplevelser med unikke fordele og særlige rabatter. Køb fx. billetter til biograffilm, teaterforestillinger, koncert eller comedyshows med rabat, eller tag en tur i forlystelses- og/eller dyreparker.

Streamingportalen

Streamingportalen giver dig forlængede prøveperioder på populære streamingtjenester. Vi skifter løbende sortimentet ud, så tjek streamingportalen jævnligt. Husk blot at opsige din tjeneste, hvis du ikke ønsker at fortsætte efter din gratis prøveperiode. 

Gavekort med rabat

Med OiSTER+ får du lige nu mulighed for at købe Luksus Gavekortet med rabat. Luksus Gavekortet kan benyttes til 100-vis af butikker, landsdækkende butikskæder, webshops og oplevelser i Danmark. Vælg mellem partnere som Matas, Hungry.dk, Jensens Bøfhus, Paradis Is, The Body Shop og mange andre.

Som OiSTER+ medlem får du rabat på Luksus Gavekortet, og dette kan tilmed kombineres med de øvrige rabatter fra rabatportalen - så der er mange penge at spare.

OiSTER+ 7% rabat på gavekort via OiSTER+.
OiSTER+ er gratis uforpligtende

Få et hav af fordele med OiSTER+

Det er helt gratis og uforpligtende.