Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter

Hvad er OiSTER+

OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events, hvor du automatisk deltager i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er ganske gratis, og du kan tilmelde dig ved bestilling af et abonnement. Hvis du allerede er kunde, kan du tilmelde dig på Mit OiSTER.

Spar penge, når du shopper!

Hvis du løbende gør brug af OiSTER+ rabatterne, vil du i mange tilfælde kunne spare mere, end dit mobilabonnement koster. Du får altså meget andet end mobiltelefoni for dine penge. Find gode rabatter på fx elektronik, mode og sport. 

Vi udbygger og tilføjer løbende rabatter til OiSTER+, som skaber merværdi for dig som OiSTER+ medlem. Så du kan altid gå på opdagelse og finde nye måder at spare dit abonnement væk på.

God fornøjelse med OiSTER+

Spar dit abonnement væk!

Streamingportalen

Gå på opdagelse i en verden med film, serier og lydbøger. Med vores Streamingportal kan du gratis teste både nye og populære streamingtjenester i forlængede prøveperioder. Der er noget for enhver smag, inklusiv for de helt små.

Det er 100% gratis for dig som OiSTER+ medlem, og du kan frit prøve alle de tjenester, du vil. 

Go’ streaming!

Gavekort med rabat

Med OiSTER+ får du lige nu mulighed for at købe Luksus Gavekortet med rabat. Luksus Gavekortet kan benyttes til 100-vis af butikker, landsdækkende butikskæder, webshops og oplevelser i Danmark. Vælg mellem partnere som Matas, Hungry.dk, Jensens Bøfhus, Paradis Is, The Body Shop og mange andre.

Som OiSTER+ medlem får du rabat på Luksus Gavekortet, og dette kan tilmed kombineres med de øvrige rabatter fra rabatportalen - så der er mange penge at spare.

OiSTER+ 7% rabat på gavekort via OiSTER+.
OiSTER+ fede præmier - året rundt

Fede præmier – året rundt

Med OiSTER+ er du automatisk med i lodtrækningen om fede præmier - hver måneden, året rundt! Alle har lige stor chance for at vinde.

Månedens præmie i september er et kroophold for 2 på Benniksgaard Hotel til en værdi á 1.499 kr. Vinderen får direkte besked den sidste hverdag i måneden via mail.

Events og oplevelser til særpris

Events og oplevelser til særpris med OiSTER+

Eventportalen i OiSTER+ giver dig adgang til nogle af de største oplevelser inden for kultur og events med unikke fordele og rabatter.

De bedste 300-500 begivenheder håndplukkes og tilbydes til vores medlemmer med unikke rabatter, som ikke er tilgængelige for andre. Du kan fx komme til forpremiere på de nyeste biograffilm, spare op til 60% på teaterbesøg, få billetter til udsolgte sportsbegivenheder og koncerter.

Med eventportalen får du nemt og hurtigt overblik over alle vores events. Portalen opdateres løbende med nye spændende oplevelser og events. 

OiSTER+ forklaret på 30 sekunder...

Regnskabsprogrammet Billy

Tilmeld dig OiSTER+ og få det brugervenlige og digitale regnskabsprogram Billy Premium til halv pris det første år.

Billy Premium er nemt at komme i gang med, selv hvis du ikke har erfaring med regnskab, og du kan let:

  • Sende profesionelle fakturaer
  • Afregne moms med få klik
  • Uploade kvitteringer med din smartphone
  • Få gratis support på telefon og mail hele ugen
  • Og meget, meget mere

Tilbuddet gælder kun nye Billy kunder.

OiSTER+ er gratis uforpligtende

Få et hav af fordele med OiSTER+

Det er helt gratis og uforpligtende.