Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter

Hvad er OiSTER+

OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events, hvor du automatisk deltager i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er ganske gratis, og du kan tilmelde dig ved bestilling af et abonnement. Hvis du allerede er kunde, kan du tilmelde dig på Mit OiSTER.

Spar dit abonnement væk!

Hvis du løbende gør brug af OiSTER+ rabatterne, vil du i mange tilfælde kunne spare mere, end dit mobilabonnement koster. Du får altså meget andet end mobiltelefoni for dine penge. Find gode rabatter på fx elektronik, mode og sport. 

Vi udbygger og tilføjer løbende rabatter til OiSTER+, som skaber merværdi for dig som OiSTER+ medlem. Så du kan altid gå på opdagelse og finde nye måder at spare dit abonnement væk på.

God fornøjelse med OiSTER+

Spar dit abonnement væk!
OiSTER+ 7% rabat på gavekort via OiSTER+.

Gavekort med rabat

Med OiSTER+ får du lige nu mulighed for at købe Luksus Gavekortet med rabat. Luksus Gavekortet kan benyttes til 100-vis af butikker, landsdækkende butikskæder, webshops og oplevelser i Danmark. Vælg mellem partnere som Matas, Hungry.dk, Jensens Bøfhus, Paradis Is, The Body Shop og mange andre.

Som OiSTER+ medlem får du rabat på Luksus Gavekortet, og dette kan tilmed kombineres med de øvrige rabatter fra rabatportalen - så der er mange penge at spare.

.

OiSTER+ fede præmier - året rundt

Fede præmier – året rundt

Med OiSTER+ er du automatisk med i lodtrækningen om fede præmier - hver måned, året rundt!

Events og oplevelser til særpris

Events og oplevelser til særpris med OiSTER+

Eventportalen i OiSTER+ giver dig adgang til nogle af de største oplevelser inden for kultur og events med unikke fordele og rabatter.

De bedste 300-500 begivenheder håndplukkes og tilbydes til vores medlemmer med unikke rabatter, som ikke er tilgængelige for andre. Du kan fx komme til forpremiere på de nyeste biograffilm, spare op til 60 % på teaterbesøg, få billetter til udsolgte sportsbegivenheder og koncerter.

Med eventportalen får du nemt og hurtigt overblik over alle vores events. Portalen opdateres løbende med nye spændende oplevelser og events. 

OiSTER+ forklaret på 30 sekunder...

OiSTER+ er gratis uforpligtende

Få et hav af fordele med OiSTER+

Det er helt gratis og uforpligtende.