Aktivering af simkort

Hvornår aktiveres mit simkort?

Har du bestilt nummerflytning, aktiveres dit simkort den dag, dit nummer bliver flyttet til OiSTER.

Har du bestilt et nyt nummer, aktiveres dit fysiske simkort når du tager det i brug. Har du bestilt eSIM, kan du efter din bestilling downloade dit eSIM på Mit OiSTER.

Har du ikke taget dit simkort i brug inden for 45 dage fra købet er foretaget, aktiveres dit abonnement automatisk og din abonnementsopkrævning starter.

Skal du aktivere et simkort på et allerede eksisterende abonnement – se mere her.