Opsætning og installation af USB-modem

Installering af Mobile Partner på PC

Følg nedenstående for at installere Mobile Partner på din PC. Bemærk, hvis du har Windows 10, skal du opdatere dit USB-modem, så det er kompatibelt med dette styresystem. Find guiden til opdateringen her.

• Tænd din PC og indsæt USB-modem.
  • Din PC åbner automatisk et vindue. Åbner det ikke, kan du manuelt trykke på drevet: ”CD Drive Mobile Partner”.
  • Tryk på mappen ”Mobile Partner” og herefter ”Setup”.
  • Et nyt vindue åbner. Her vælger du sprog. Vælg ”Dansk” i dropdown-menuen og tryk på ”OK”.
  • Tryk på ”Næste >” og herefter ”Jeg accepterer”.
  • Installationen vælger automatisk, hvor programmet gemmes på din computer. Tryk på ”Næste >”.
  • Tryk på ”Installer”.
  • Mobile Partner installeres. Når den er færdig, tryk på ”Afslut”.
  • Mobile Partner er nu installeret.

Installering af Mobile Partner på Mac

• Tænd din Mac og indsæt USB-modem.
  • Et nye vindue åbner med et ”Mobile Partner”-ikon. Tryk på dette så vinduet ”Installer Mobile Partner” åbner (i nogle tilfælde åbnes begge vinduer af sig selv).
  • Tryk på ”Fortsæt”. Vælg ”Dansk” i dropdown-menuen og tryk på ”Fortsæt” og ”Enig”.
  • Tryk ”Installer”, tast din Mac-adgangskode og tryk ”OK”.
  • Programmet installeres. Når det er færdigt, tryk på ”Luk”.
  • Mobile Partner er nu installeret.

Opsætning af Mobile Partner (både PC og Mac Sierra)

• Åbn Mobile Partner via ikonet på skrivebordet.
  • Tryk på ”Værktøjer” og herefter ”Indstiller”.
  • Vælg ”Profilhåndtering” og tryk på ”Ny”.
  • Indtast følgende i felterne:

Profilnavn: OiSTERDK
APN: Statisk
APN: bredband.oister.dk
Adgangsnummer: *99#

• Tryk på ”Gem” og herefter ”OK”.

Din profil er nu oprettet. Vælg profilen, du netop har oprettet (OiSTERDK), og tryk på ”Opret forbindelse” for at få forbindelse til internettet.