OiSTER Afdrag

Hvad er OiSTER Afdrag?

OiSTER Afdrag giver dig mulighed for at købe en ny mobil, tablet, tilbehør eller internetudstyr på afbetaling – helt uden ekstra omkostninger. Produktets beløb afdrages over 3 måneder og der er hverken gebyrer eller kreditomkostninger, så du betaler aldrig mere, end hvis du havde betalt kontant. Det vil altså sige, at ÅOP er 0% og kreditomkostninger er 0 kr.

Du kan oprette så mange OiSTER Afdrag, som du kreditgodkendes til. Godkendelsen sker i forbindelse med køb af nyt udstyr i Kundeshoppen.

Du skal være eksisterende OiSTER-kunde, for at kunne købe produkterne via OiSTER Afdrag.

Betaling af OiSTER Afdrag

Betalingen af afdraget kommer automatisk til at følge den betalingsmåde, du har valgt for din abonnementsbetaling på Mit OiSTER.

Administration af OiSTER Afdrag

Din afdragsordning vil fremgå på forsiden af Mit OiSTER under punket Afdrag. Her kan du se dit restbeløb, og hvor mange afdrag du har betalt. Det er muligt at opsige dit abonnement, selv om tilbagebetalingen på OiSTER Afdrag ikke er afsluttet.

Jeg bliver afvist når jeg vil købe produkter via OiSTER Afdrag - hvorfor?

Vi bruger et automatisk kreditscoringssystem, der tjekker en lang række faktorer, når man køber via OiSTER Afdrag. Der kan derfor være flere årsager til, at du kan blive afvist – læs evt. mere her. Er du blevet afvist, kan vi desværre ikke kan tilbyde dig OiSTER Afdrag på nuværende tidspunkt.