Afvisning af OiSTER Afdrag

Jeg bliver afvist når jeg vil købe produkter via OiSTER Afdrag - hvorfor?

OiSTER har en fuldt automatiseret kreditvurderingsproces, der giver udslag i en kreditscore. Denne score undersøger, om en person, er i stand til at overholde sin betalingsforpligtelse til OiSTER. Kreditscoren er opbygget af flere parametre - her kan bl.a. nævnes:

• CPR-registret
  • RKI
  • BBR-oplysninger om bopælsadresse (ejer- eller andelsbolig)
  • Indkomstoplysninger fra Danmarks Statistik

Hvis minimum ét af følgende kriterier gør sig gældende for en kunde, er det ikke muligt at købe via OiSTER Afdrag:

• Er registreret i RKI
  • Har hemmelig/ukendt/udenlandsk adresse
  • Er erhvervskunde
  • Har ikke boet på samme adresse i mindst 3 måneder

Du skal være tilmeldt automatisk betaling, for at kunne betale via OiSTER Afdrag. Tjek at du tilmeldt på Mit OiSTER her.