Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Ribbon

OiSTER Erhverv

Mobilabonnement

Ingen binding

Virker i hele EU

Fri SMS/MMS

2 TB data til arbejdspladsen

Med OiSTER WiFi slipper du for besværlige og komplicerede installationer. Du får en samlet internetløsning med simkort, router og masser af data - helt uden binding.

Slå til nu og spar oprettelsen på 159,- ekskl. moms

splash_nyhed_70x70_3x.png

Får du alle opkald med?

Går du glip af vigtige opkald, fordi du ikke er på kontoret? Med Firmanummer bliver dine fastnetopkald automatisk viderestillet til din mobil. Flyt dit firmanummer til OiSTER i dag for kun 49 kr./md.

Med Firmanummer kan du som erhvervskunde tilknytte dit fastnetnummer til et mobilabonnement. Dermed bliver opkald til dit firmanummer automatisk viderestillet til din mobil. Ring til kundeservice i dag, så hjælper de dig nemt i gang.

Ring nu 60 55 55 55

Fri tale mellem OiSTER mobilabonnementer

Fri tale mellem alle OiSTER-abonnementer

Opret op til 12 abonnementer på én OiSTER-konto

Administrer alle abonnementer ét sted

Lynhurtig 4G netværk i hele landet

Lynhurtigt 4G-netværk i hele landet

Brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde et abonnement, der matcher dit eller dine medarbejderes behov. Ring til os:

Mandag kl. 9.00-17.00
Tirsdag kl. 9.00-17.00
Onsdag kl. 9.00-17.00
Torsdag kl. 9.00-17.00
Fredag kl. 9.30-15.30

Lukket i weekenden, helligedage, grundlovsdag og 31. dec.

60 55 55 55

Ta' abonnementet
med dig i EU

Rejser du ofte i EU med firmatelefonen i lommen? Det kan du gøre uden bekymringer, når du har et OiSTER-abonnement. Du kan frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre. (Gælder ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Alle mobilabonnementer fra OiSTER indeholder desuden data, som kan benyttes inden for EU. Så har du stadig frihed til at tjekke mails, holde Skypemøder og sende billeder til kontoret.

Ingen binding
og frihed til at vælge

Med OiSTER er du ikke bundet til et dyrt erhvervsabonnement. Du kan derfor altid tilkøbe flere abonnementer, skifte din pakke eller opsige dit abonnement, hvis dit behov ændrer sig.

.

Bedre dækning med WiFi opkald

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk tjeneste på OiSTERs netværk. Det sikrer dig god dækning, også selvom du befinder dig indendørs, bag glas, beton eller andet som kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Gratis fordele med OiSTER+