Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Ribbon

OiSTER Erhverv

Billige mobilabonnementer til din virksomhed

Ingen binding

Bedst til prisen

Virker i hele EU

Nemt internet til arbejdspladsen

Med OiSTER WiFi slipper du for besværlige og komplicerede installationer. Du får en samlet internetløsning med simkort, router og hele 2 TB data.

Fri tale mellem OiSTER mobilabonnementer

Fri tale mellem alle OiSTER-abonnementer

Opret op til 12 abonnementer på én OiSTER-konto

Administrer alle abonnementer ét sted

Lynhurtig 4G netværk i hele landet

Lynhurtigt 5G-netværk i hele landet

Erhvervsabonnementer til stærke priser

Hos OiSTER har vi nogle af markedets bedste erhvervsabonnementer til stærke priser – helt uden binding! Vi har forskellige abonnementer, der dækker alle forskellige slags behov til din virksomhed.

Har du brug for et mobilabonnement til privatbrug? Se vores udvalg af mobilabonnementer til billige priser.

Brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde et abonnement, der matcher dit eller dine medarbejderes behov. Ring til os:

Mandag kl. 8.30-17.00
Tirsdag kl. 9.00-17.00
Onsdag kl. 9.00-17.00
Torsdag kl. 9.00-17.00
Fredag kl. 9.00-15.30

Lukket i weekenden, helligdage, grundlovsdag og 31. dec.

60 55 55 55

Ta' abonnementet
med dig i EU

Rejser du ofte i EU med firmatelefonen i lommen? Med OiSTER Erhverv er det intet problem. Du kan nemlig frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre (Gælder ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU).

Alle mobilabonnementer fra OiSTER indeholder desuden forskellige mængder af data, som du kan bruge, når du rejser indenfor for EU. Så har du stadig frihed til at tjekke mails, holde Skype-møder og sende billeder til kontoret.

Ingen binding
og frihed til at vælge

Med OiSTER er du ikke bundet til et dyrt erhvervsabonnement. Du kan derfor altid tilkøbe flere abonnementer, skifte din pakke eller opsige dit abonnement, hvis dit behov ændrer sig.

.

Bedre dækning med WiFi opkald

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald sikrer dig god dækning, også selvom du befinder dig indendørs, bag glas, beton eller andet som kan forringe dit mobilsignal.

Med WiFi-opkald-tjenesten kan du ringe over WiFi-netværket, hvis du er koblet på med din mobiltelefon. Så har du altid god dækning – også hvor der ingen dækning er!

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Gratis fordele med OiSTER+

Spørgsmål til erhvervsabonnement

Hvad koster et abonnement til erhverv?

Hos OiSTER får du altid billig telefoni til erhverv. Vi har flere forskellige abonnementer med forskellige mængder af tale og data. Så uanset dit behov kan du finde en løsning, der dækker behovet i din virksomhed.

Er der krav til virksomhed?

For at bestille et erhvervsabonnement hos OiSTER kræver det, at du har et CVR-nummer. Du skal altså være registreret som virksomhed for at købe et erhvervsabonnement.

Hvad er bindingsperioden?

Hos OiSTER er der ingen binding på vores erhvervsabonnementer. Du kan altid opsige et eller flere abonnementer, hvis behovet i dit firma pludselig ændrer sig.

Hvor god er dækningen?

Hos OiSTER kommer du på 3’s netværk, der dækker med lynhurtige 4G og 5G-hastigheder i Danmark. På vores 4G-forbindelse kan du forvente en udendørs downloadhastighed er 17-71 Mbit/s og 5-43 Mbit/s i uploadhastighed. Vi anbefaler dog, at du tjekker dækningen i dit område.

Se vores dækningskort her.

Er der et minimumskrav for virksomhedens størrelse?

Der er ingen minimumskrav for størrelsen på din virksomhed. Du kan altid tegne et eller flere erhvervsabonnementer, uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende i en enkeltpersonsvirksomhed, eller om I er en større virksomhed med flere ansatte.

Er der et maksimum for virksomhedens størrelse?

Du kan som udgangspunkt max have 40 abonnementer under et CVR-nummer, hvor op til 10 af dem kan være mobilabonnementer mens de resterende skal være dataabonnementer.

Har du brug for flere end 40 abonnementer til din virksomhed? Kontakt vores Kundeservice på 60 55 55 55.