Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER Erhverv

Hvilken løsning skal I bruge?

Lad os hjælpe jer med at finde den helt rigtige

Hos OiSTER har vi nogle af markedets bedste erhvervsabonnementer til stærke priser – helt uden binding! Vi har forskellige abonnementer med lynhurtig 5G-dækning, der dækker alle forskellige slags behov til din virksomhed.

Nemt internet til arbejdspladsen

Med OiSTER Internet slipper du for besværlige og komplicerede installationer. Du får en samlet internetløsning med simkort, router og hele 2 TB data.

6 gode grunde!

Der er en masse gode grunde til at vælge OiSTER Erhverv:
ikon_bobbel_1 (002).png OiSTERtainment: Slip for moms og spar penge på mobiltelefoni og streaming
ikon_bobbel_2 (002).png Mængderabat: Saml alle dine abonnementer hos OISTER erhverv og få mængderabat!
ikon_bobbel_3 (002).png 5G-netværk: Lynhurtigt 5G på alle abonnementer i hele landet
ikon_bobbel_4 (002).png Ingen binding: Slip for binding - få erhvervsabonnement helt uden binding
ikon_bobbel_5 (002).png Billige erhvervsabonnementer: Få de bedste erhvervsabonnementer til prisen
ikon_bobbel_6.png IoT-løsning: Billige IoT abonnementer

Billige mobilabonnementer til din virksomhed

Få en billig IoT-løsning

Med OiSTER IoT-løsning opnår du en bred vifte af fordele. Dette spænder lige fra at sikre bedre kontrol over produktion og omkostninger til, at fremme udvikling af nye produkter. Vi hjælper jer med at sammensætte den løsning, som kan løfte jeres forretning til nye højder.

Ingen binding
og frihed til at vælge

Med OiSTER er du ikke bundet til et dyrt erhvervsabonnement. Du kan derfor altid tilkøbe flere abonnementer, skifte din pakke eller opsige dit abonnement, hvis dit behov ændrer sig.

.

Spørgsmål til erhvervsabonnement

Hvad koster et abonnement til erhverv?

Hos OiSTER får du altid billig telefoni til erhverv. Vi har flere forskellige abonnementer med forskellige mængder af tale og data. Så uanset dit behov kan du finde en løsning, der dækker behovet i din virksomhed.

Er der krav til virksomhed?

For at bestille et erhvervsabonnement hos OiSTER kræver det, at du har et CVR-nummer. Du skal altså være registreret som virksomhed for at købe et erhvervsabonnement.

Hvad er bindingsperioden?

Hos OiSTER er der ingen binding på vores erhvervsabonnementer. Du kan altid opsige et eller flere abonnementer, hvis behovet i dit firma pludselig ændrer sig.

Hvor god er dækningen?

Hos OiSTER kommer du på 3’s netværk, der dækker med lynhurtige 4G og 5G-hastigheder i Danmark. På vores 4G-forbindelse kan du forvente en udendørs downloadhastighed er 17-71 Mbit/s og 5-43 Mbit/s i uploadhastighed. Vi anbefaler dog, at du tjekker dækningen i dit område.

Se vores dækningskort her.

Er der et minimumskrav for virksomhedens størrelse?

Der er ingen minimumskrav for størrelsen på din virksomhed. Du kan altid tegne et eller flere erhvervsabonnementer, uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende i en enkeltpersonsvirksomhed, eller om I er en større virksomhed med flere ansatte.

Er der et maksimum for virksomhedens størrelse?

Du kan som udgangspunkt max have 40 abonnementer under et CVR-nummer, hvor op til 10 af dem kan være mobilabonnementer mens de resterende skal være dataabonnementer.

Har du brug for flere end 40 abonnementer til din virksomhed? Kontakt vores Kundeservice på 60 55 55 55.

Lad os hjælpe dig

Udfyld jeres oplysninger i kontaktformularen, og vi vil straks tage kontakt til jer inden for en time mellem kl. 8-16 i hverdage.

Vi sidder klar, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde et abonnement, der matcher dit eller dine medarbejderes behov.