Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 3 GB mobilabonnement

Det perfekte mobilabonnement til dig, der har brug for at tale meget, uden at regningen løber løbsk. Med Fri tale kan du snakke alt det, du vil og samtidig har du data nok til at tjekke mails, følge med på sociale medier og streame musik. 

checkmark_green (002).png Inkl. 5G    checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

Pris
59 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
59 kr.

 

 

Bedst til prisen!

Abonnementet er inkl. lynhurtigt 5G og fri SMS/MMS. Der er ingen binding, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 3 GB data til?

30

timer social media
eller

51

timer musik
eller

8

timer video
eller

3

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 3 GB data, hvoraf op til 3 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

.

.