Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

KiDS mobilabonnement

Perfekt abonnement til det lille databehov. Vi tilbyder fuld tryghed til forældrene og mulighed for, at du med Gi’ en GiGA kan dele dine GB data med dit barn. 

Pris
59 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
59 kr.

Hvad kan jeg bruge 10 GB data til?

100

timer social media
eller

170

timer musik
eller

25

timer video
eller

10

timer film og serier

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 10 GB data, hvoraf op til 8 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

.

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk funktionalitet på OiSTERs netværk, der automatisk fører dine opkald over på WiFi dér hvor glas, beton eller andet kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!