Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 200 GB mobilabonnement

Køb nu og få dobbelt data! Med hele 200 GB data kan du streame og game i timevis uden at bekymre dig om at løbe tør for data. Og de 200 GB data har du selvfølgelig lige så længe, som du har abonnementet! Taletiden? Den er ubegrænset, så du kan tale alt det, du vil. 

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.
Rabatten løber til og med 31. marts 2024.

Halv pris frem til påske
54 kr./md.
Pris herefter
109 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
54 kr.

Bedst til prisen!

Der er ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 200 GB data til?

2000

timer social media
eller

3400

timer musik
eller

500

timer video
eller

200

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU eller UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 200 GB data, hvoraf op til 20 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Abonnementer med streaming

Få film og musik på mobilen

Foretrækker du et abonnement med indbygget underholdning? Så prøv et abonnement med TV 2 Play, Viaplay, Podimo eller Deezer - og fyld din mobil med film, serier, musik og podcasts!

OiSTERtainment er mobilabonnementer med taletid, data og masser af underholdning til fast, lav månedspris - alt i ét abonnement.
Nemmere bliver det ikke. 

.

.