Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Internet med streaming

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til TV 2 Play eller Viaplay i én samlet løsning. Du får hurtigt og nemt internet til hele familien med router, simkort og data. Og samtidig er underholdningen sikret med en perlerække af programmer og de fedeste film og serier. 

.

.

.

Internet overalt i Danmark

Med internet fra OiSTER får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER Internet et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med både 4G og 5G, og har en 5G-downloadhastighed på 25-954 Mbit/s og 5G-uploadhastighed på 23-94 Mbit/s. Med 4G får du en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og uploadhastighed på 5-43 Mbit/s. 

.

Fuld fart frem

Internet til hele familien

Når du bestiller internet fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en samlet internetløsning med router og et simkort med masser af data! Stream film, serier og musik og vær på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Ubegrænset adgang til de nyeste film og serier

Viaplay giver dig de nyeste film, store danske og internationale serier, børneunderholdning og alle afsnit af TV3-realityprogrammerne før alle andre. Helt uden reklameafbrydelser. Du kan også streame i hele EU eller downloade offline. Så kan du se med, lige når du vil.

Viaplay Film & Serier

Leder du efter en gammel dramaklassiker? Eller er du på jagt efter en ny, spændende hitserie? Bare rolig – du kan finde det på Viaplay. Her er en skattekiste af serier og film inden for genrerne action, drama, komedie, krimi, reality, madlavning, børneserier, dokumentarserier og mange, mange flere.

To personer kan streame samtidig, og du kan bruge Viaplay på op til fire enheder.

Læs mere om, hvilke serier du kan se på Viaplay her.

Bliv underholdt og opdateret døgnet rundt

Med TV 2 Play får du ubegrænset adgang til alle TV 2s serier og programmer samt - afhængig af dit valg af pakke - op til syv livekanaler og masser af sport! Se med når du vil, og hvor du vil - og helt uden reklameafbrydelser. Så er underholdningen sikret! 

Hvilken pakke skal jeg vælge?

Vælger du TV 2 Play Favorit Partner får du adgang til fem af TV 2s livekanaler samt alle TV 2s serier og underholdningsprogrammer for både børn og voksne - helt uden reklamer! 

Er du til sport? Så er det TV 2 Play Favorit + Sport Partner, du skal vælge! For udover adgang til alle TV 2s serier og underholdningsprogrammer får du nemlig også adgang til ALLE TV 2s livekanaler samt masser af sport i verdensklasse!  

Uanset hvilken pakke du vælger, får du nyt indhold hver dag og adgang til eksklusive snigpremierer - og du kan selvfølgelig se med, når og hvor det passer dig.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Gratis fordele med OiSTER+