Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Samsung Galaxy Tablet til 0,-

ved bestilling af Fri tale / Fri data mobilabonnement

 

Samsung Galaxy Tab A9 WiFi er en sikker og børnevenlig tablet som ikke går ned på kvaliteten, og lige nu får du den til 0,-, når du bestiller Fri tale og Fri data til kun 179,-/md.* Så har du sikret børenes underholdning de næste mange timer.

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement og ved flytning af nummer til OiSTER.

Pris
179 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
1.173 kr.

inkl. Samsung tablet (Værdi 1.500,-)

Din nye Samsung Tab A9

- lille, enkel og kraftfuld tablet med fantastisk ydeeevne

Samsung Galaxy Tab A9 er den perfekte tablet til studiet, arbejdet eller børnenes underholdning. Du får en 8.7" skærm af høj kvalitet, et design på kun 8 mm tykkelse, kraftfuldt batteri og meget mere.

*Tilbud gælder kun for privatkunder ved flytning af nummer til OiSTER og ved oprettelse af Fri tale/ Fri data til 179 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 1.173 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Samsung Galaxy Tab A9 WiFi 64 GB Graphite returneres i original emballage. Abonnement og Samsung Galaxy Tab A9 WiFi 64 GB Graphite Lite er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Samsung Galaxy Tab A9 WiFi 64 GB Graphite afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med Samsung Galaxy Tab A9 WiFi 64 GB Graphite Lite pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 30 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA?
Så er OiSTER Travel garanteret noget for dig! 

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.