Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 50 GB mobilabonnement

Ring ubegrænset til kunder og leverandører og nyd godt af en kæmpe mængde data

Prisen er inkl. moms.

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris de første 6 mdr.
66 kr./md.
Pris herefter
99 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
66 kr.

Første 6 mdr. til 66,-/md.

checkmark_green (002).png Ingen binding

checkmark_green (002).png Intet min. forbrug

checkmark_green (002).png  Lav minutpris

Der er ingen binding på dette abonnement, og  vi sørger for at opsige dit nuværende mobilabonnement,  når du flytter dit nummer over til os.  Du kan du selvfølgelig  beholde dit telefonnummer, og efter oprettelsen kan du  kvit og frit skifte mellem alle vores abonnementer.

Firmatelefoni med masser af EU data

Ta’ mobilabonnementet med dig i EU

Rejser du ofte i EU med firmatelefonen i lommen, skal du ikke bekymre dig, når du har et OiSTER-mobilabonnement. Du kan frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre. (Gælder ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

OiSTER-mobilabonnementer har nok data inkluderet til brug i EU, så du har frihed til at tjekke mails, holde møder online og sende billeder til kontoret.

Bedre dækning med WiFi-opkald

WiFi-opkald er en stærk tjeneste på OiSTERs netværk. Det sikrer dig god dækning, også selvom du befinder dig indendørs, bag glas, beton eller andet som kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!

Gratis fordele med OiSTER+

Rabatter med OiSTER+

Med dit mobilabonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, takeaway og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

.

.