Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Sådan! Du kan få hurtigt 5G!

Vælg 5G hvis du vil have det maksimale ud af dit internet. Eller vælg 4G hvis du vil have hurtigt internet til en ekstra skarp pris.

.

.

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Nemt og hurtigt

Internet uden kabler

Med OiSTER Internet får du lynhurtigt internet i et snuptag. Sæt simkortet i routeren, tænd routeren - og så er du klar til at streame, surfe, game og arbejde hjemme. Helt uden gravearbejde og teknikerbesøg. 

Og hastigheden? Den er der ikke noget i vejen med. 5G-internet fra OiSTER er helt på niveau med en kablet fiberforbindelse. Du får nemlig adgang til 3's lynhurtige netværk med Danmarks hurtigste downloadhastighed. Så kan du streame og game uden at bekymre dig om hakker i din streaming - eller at dit game lagger. 

.

Fuld fart frem

Internet til hele familien

Når du bestiller internet fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en samlet internetløsning med router og et simkort med masser af data! Stream film, serier og musik og vær på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Internet med streaming

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til TV 2 Play eller Viaplay i én samlet løsning. Du får hurtigt og nemt internet til hele familien med router, simkort og data. Og samtidig er underholdningen sikret med en perlerække af programmer og de fedeste film og serier.