Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 11 Pro 256 GB Midnight Green

Vælg farve
Udsolgt
Apples topmodel anno 2019!
3 mdr. OiSTER Afdrag
3.000 /md.
eller
Kontantpris
9.000
Mindstepris
9.000

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Apples første Pro model!

iPhone 11 Pro er Apples første skud i stammen, når det gælder deres pro-modeller. iPhone 11 Pro er bygget med en kraftfuld processor, et fantastisk kamera, en Super Retina XDR OLED-skærm  - alt i et stilfuldt og simpelt design. Den smarte telefon er fremstillet af rustfrit stål.

 

Triplekamera-system

Kamerasystemet har i den grad fået en opgradering. Kameraet i iPhone 11 Pro består af hele 12 MP-kameraer. Dette inkluderer et vidvinkel, ultravidvinkel og telekamera. Telefonen er derfor skabt til at forevige alle dine bedste øjeblikke med flotte billeder og videoer. Mulighederne er uendelige! Du kan skyde billeder, portrætter, videoer, tidsforløb og filme videoer i slowmotion.

 

Udstyret med den kraftfulde A13 Bionic-chip

iPhone 11 Pro er udviklet med en af de mest kraftfulde processorer der er set i en smartphone. Med den stærke og kraftfulde A13 Bionic-chip får du en mobiloplevelse der hele tiden lever op til forventningerne.

Face ID er blevet op til 30 procent hurtigere, og iPhone 11 Pro understøtter hurtigopladning.

 

OBS! Til Apples iPhone 11 Pro medfølger der IKKE en oplader. Du skal derfor benytte din eksisterende oplader eller købe en ny.

Kamera
12MP+12MP+12MP
Frontkamera
12MP
Skærmstørrelse
5,8"
Skærmopløsning
1125 x 2436 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
-
Størrelse
144,0 x 71,4 x 8,1 mm
Vægt
188 g
Styresystem
iOS 13

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Ultravidvinkel kamera
  • 2x optisk zoom
  • "Slofies"