Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 12 Pro Max 128 GB Silver

Vælg farve
Udsolgt
Apples 2020 iPhone 12 Pro Max!
30 mdr. OiSTER Afdrag
245 /md.
eller
Kontantpris
7.350
Mindstepris
7.350

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

iPhone 12 Pro Max kommer i en 6.7" skærm med super Retina XDR display. Mobilen har et lækkert kantet design, med en skærm af Ceramic Shield, der gør den 4 gange stærkere og altså mere modstandsdygtig hvis ved uheld. Bagsiden af mobilen er en mat glasbagside med struktur og design i rustfrit stål. 

iPhone 12 Pro Max er udstyret med den ambitiøse A14 Bionic Chip - den hurtigeste chip nogensinde. Mobilen har et kamera af høj kvalitet, der tager skarpe billeder og videoer. Derudover kommer iPhone 12 Pro Max med opgraderede redigeringsmuligheder til både foto og video. 

Mobilen har trådløs opladning med den velkendte MagSafe, der giver kraftfuld og hurtig opladning. 

OBS! Til Apples iPhone 12 medfølger IKKE en oplader. Du skal derfor benytte din eksisterende oplader eller købe en ny.

 

Kamera
12MP+12MP+12MP
Frontkamera
12MP
Skærmstørrelse
6.7"
Skærmopløsning
2778 x 1284 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
160.8 x 78.1 x 7.4 mm
Vægt
228 g
Styresystem
iOS 14

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 5G-klar
  • 6.7" Super Retina XDR Display
  • A14 Bionic Chip