Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 14 Pro 512 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
Apples 2022 iPhone 14 Pro
30 mdr. OiSTER Afdrag
463 /md.
eller
Kontantpris
13.890
Mindstepris
13.890

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En mere Pro hverdag
Med iPhone 14 Pro Max får du en iPhone oplevelse, som du aldrig har oplevet den før. Forbedringer af kameraet og helt nye sikkerhedsfunktioner er kun nogle af de features, iPhone 14 Pro Max byder på. Phone 14 Pro Max er en opgradering af den populære iPhone 13 Pro Max, hvor blandt andet kameraet er opgraderet, og nye sikkerhedsfunktioner er tilføjet.

Sikkerhed
Med iPhone 14 Pro Max lanceringer byder Apple på en helt ny funktion nemlig registrering af ulykker. Det vil sige, at skulle du komme ud for en ulykke, ringer telefonen automatisk efter hjælp, når du ikke selv har mulighed for det.

Skærm og design
Iphone 14 Pro Max er større end iPhone 14 Pro, og med en skærm på 6,7” er det ikke nødvendigt at scrolle, hverken når du sms’er eller browser på nettet. Skærmen er som noget helt nyt, altid aktiv, hvilket er noget helt nyt, som Apple lancerede med iPhone 14 lanceringen. Kirurgisk stål forenes til perfektion med det super-holdbare og stærke Ceramic Shield-glas, som både er robust og vandafvisende. Skærmen er en Super Retina XDR-skærm, og går fra kant til kant.

Kamera
Helt nyt opdateret kamerateknologi er hvad, iPhone 14 Pro Max virkelig gør sig bemærket på. Her får du et topprofessionelt kamera, og med et 48 MP hovedkamera, får du en opløsning, der er hele 4 gange så høj, som du hidtil har set den. Ved at kombinere 4 pixels til én kæmpe pixel tillader hovedkameraet sensorerne at tilpasse sig billedet, som du er ved at tage. Med iPhone 14 Pro Max får du dermed et kamera, der fanger billederne bedre og med forbedrede zoom-funktioner, og telefonen gør det til en leg at redigere dine billeder. Knivskarpe billeder med fokus på detaljerne, hvor det at tage billeder bliver en leg. Det er hvad du kan glæde dig til, når du skal i gang med at knipse billeder med din nye iPhone 14 Pro Max.

Filmisk funktion
Filmisk funktion kender vi fra de tidligere iPhone modeller, men iPhone Pro Max byder selvfølgelig også på nye opgraderinger her indenfor. Nu får du nemlig 4K Dolby Vision med op til 30 billeder pr. sekund.

Chip
iPhone 14 Pro Max kommer med Apples nyeste chip. Den kraftfulde A16 chip, udfører op til 17 milliarder handlinger i sekundet. Den nye chip kommer med en 6-kerne CPU og er op til 40% hurtigere end konkurrenterne. Derudover er den også mere strømbesparende og bruger 20% mindre strøm end tidligere.

Batteri
Batteriet har også fået et løft i denne iPhone model, og selvom Apple ikke har tilkendegivet en specifik batterilevetid, lover de med iPhone 14 modellerne en batterilevetid på ”hele dagen”. Batteriet i iPhone 14 Pro Max kan derudover også afspille videoer i helt op til 29 timer. Efter blot 30 minutters opladning er telefonen allerede 50% opladet.

iOS 16
Med den seneste iOS opdatering bliver din iPhone både bedre og nemmere og gør meget mere for dig. Her får din iPhone nye personligt tilpassede låseskærme, og fokus, som du nemt kan skifte fra det ene til det andet. Derudover får du fokusfiltre, så du kan fjerne elementer, der distraherer dig og bevare overblikket. Billeddeling bliver også endnu nemmere, så du kan dele dine bedste minder med familie og venner. En anden funktion er muligheden for at redigere i

5G
Med den nye iPhone 14 Pro og 5G netværk, bliver alt fra streaming, downloading til deling af AR-videoer meget hurtigere. Og med Smart Data-funktionen slået til reducerer iPhone 14 Pro automatisk hastigheden, når du ikke behøver den, så du sparer på strømmen. 

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB‑C til Lightning-kabel. OBS indeholder ikke oplader eller headset

Kamera
48 MP + 12 MP
Frontkamera
12 MP (F1.9, PDAF)
Hovedkamera
48 MP Wide (f/1.8, dual PDAF, OIS) + 12 MP 77mm Telephoto (f/2.8, PDAF, OIS, 3x optisk zoom) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2, dual PDAF)
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2556 x 1179 pixels
Intern hukommelse
512 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
147.5 x 71.5 x 7.85 mm
Vægt
206 g
Processor
Apple A16 Bionic
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 6.1” Altid aktiv-skærm
  • Batteritid til hele dagen
  • En skærm, der er op til dobbelt så lysstærk i sollys
  • Helt ny hovedkamera med 48 MP og quad-pixel-sensor - Kamera­systemet i Pro er blevet betydeligt mere professionelt
  • Optag stabile håndholdte videoer med Action-funktionen A16 Bionic chip - Den ultimative smartphone-chip