Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 15 256GB Black

Vælg farve
Nyhed! Apples nye 2023 iPhone 15
30 mdr. OiSTER Afdrag
318 /md.
eller
Kontantpris
9.540
Mindstepris
9.540

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

En intelligent iPhone-oplevelse
Med iPhone 15 får du en mobil med bedre løsninger både i det store og det små. Du får nemt overblik med Dynamic Island. Designet er robust og elegant på en og samme tid med kombinationen af indfarvet glas og aluminium. Oplev det og meget mere med iPhone 15. iPhone 15 kan købes gebyr- og rentefrit nu.

Kamera
Tag billeder i superhøj opløsning med et hovedkamera med 48 MP, og kom tættere på med 2 x telekamera. Dine portrætter bliver endnu bedre med naturtro farve og flere detaljer, og du kan skifte fokus mellem dine motiver, selv efter at billedet er taget. Kameraet kan registrere dybdeinformation, så du kan nå at fange momentet og ikke behøver tænke over at skifte kameraindstilling.

Skærm
Den imponerende 6,1 tommer Super Retina XDR-skærm er op til dobbelt så lysstærk udendørs som iPhone 14. Opgraderingen fortsætter med Dynamic Island, der viser notifikationer og liveaktiviteter på en enkel måde, så du kan følge med i det hele. Med Dynamic Island går du aldrig glip af en notifikation.

Chip og batteri
iPhone 15 drives af en A16 Bionic-chip med 6 core CPU. Chippen er drivkræften bag alle mobilens intelligente funktioner. Den sikrer blandt andet stabil ydeevne selv til de mest krævende spil. Chippen blev oprindeligt skabt til iPhones Pro-modeller. Chippens effektivitet smitter af på batteriets kapacitet. Med iPhone 15 får du strøm til hele dagen, 20 timers videoafspilning og 16 timers streaming. Batteriet er kompatibelt med MagSafe- og Qi-opladning.

Design
Mobilen er fremstillet af aluminium i rumfartskvalitet og indfarvet glas på bagsiden. Den ligger godt i hånden, så risikoen for tab minimeres. Glasset er Ceramic Shield, det mest robuste iPhone-glas. Derudover er iPhone 15 stænk-, vand- og støvafvisende. Med andre ord får du her både en smuk og robust mobil. Vælg din yndlingsfarve og nyd Apples enestående design.

Sikkerhed
I nødstilfælde er det godt at have en iPhone 15 ved hånden. Den er nemlig udstyret med nødopkald SOS og registrering af ulykke. iPhone 15 kan registrere en alvorlig bilulykke og ringe efter hjælp. Din iPhone er altså mere end blot en mobil.

Hastighed
Med iPhone 15 kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Desuden er mobilen udstyret med Wi-Fi 6, så du kan streame og spille med minimal lagging. Nyd de lynhurtige hastigheder!

Kamera
48 + 12 MP
Frontkamera
12 MP (F1.9)
Hovedkamera
48 MP Wide (f/1.6, dual PDAF, IBIS) + 12 MP Ultra Wide/Tele (f/2.4)
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2556 x 1179 pixels
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6GB
Størrelse
71.6 x 147.6 x 7.8 mm
Vægt
171 g
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Dynamic Island
  • A16 Bionic Chip
  • Nyt 48MP kamera
  • Nyt design – Indfarvet glas og aluminium
  • USB-C