Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium

Vælg farve
Udsolgt
Nyhed! Apples nye 2023 iPhone 15 Pro
30 mdr. OiSTER Afdrag
389 /md.
eller
Kontantpris
11.670
Mindstepris
11.670

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Banebrydende mobilteknologi
Med iPhone 15 Pro får du en avancerede skærm, der viser livagtig grafik som aldrig før. Grafikken er mulig på grund af den intelligente og effektive A17 Pro-chip. Designet i rumfartskvalitets titanium lever op til skærmens grafik. iPhone 15 Pro kan købes gebyr- og rentefrit nu.

Kamera
Med iPhone 15 Pro får du et kamera, der indfanger dine vildeste minder. Hovedkameraet er 48 MP, derfor tager det billeder og videoer i superhøj opløsning og indfanger selv de mindste detaljer. Når du har din mobil med rundt, har du syv linser af professionel kvalitet med dig i lommen. Du får blandt andet et 3 x telekamera, og du behøver ikke længere skifte til Portræt-mode, din iPhone registrerer helt selv portrætbilleder. Udforsk de mange muligheder med det vilde kamera.  

Skærm
Den 6,1 tommer Super Retina XDR-skærm med ProMotion giver dig en superjævn oplevelse med fantastisk respons. Dynamic Island viser notifikationer og liveaktiviteter helt enkelt, og du kan holde dig opdateret bare ved at kaste et blik på altid-aktiv-skærm. Skærmen er avanceret teknologi, men brugeroplevelsen er helt simpel. I samarbejde med chippen leverer skærmen grafik bedre end det sædvanlige.

Chip og batteri
iPhone 15 Pro køres af den stærke og effektive A17 Pro-chip med 6-core GPU. Det er en helt ny type chip, der leverer så god grafik, at enhver gamer vil bemærke kvaliteten! Det genopladelige litiumionbatteri er kompatibelt med trådløs MagSafe- og Qi-opladning. Alle de nye smarte funktioner sætter ikke batterikapaciteten over styr. iPhone 15 Pro holder strøm hele dagen. Du får op til 23 timers videoafspilning og 20 timers streaming.

Handling-knappen
iPhone 15 Pro er udstyret med en ny knap, Handling. Det er den hurtigste vej til din yndlingsfunktion. Indstil knappen til den funktion, du ønsker, f.eks. lydløs, kamera, lommelygte eller noget helt fjerde. Herfra skal du bare holde knappen inde, så starter din valgte handling.

Design
iPhone 15 Pro er designet i titanium af rumfartskvalitet, som gør den utrolig let og robust. Bagsiden er mat glas med struktur. Glasset er Ceramic Shield, som er stærkere end noget andet iPhone-glas. Her får du altså en utrolig robust mobil, som endda er vandafvisende ned til 6 meters dybde i op til 30 minutter.

Sikkerhed
Med vigtige sikkerhedsfunktioner som registrering af ulykke og nødopkald SOS kan du føle dig mere tryg i hverdagen. Funktionen registrering af ulykke ringer automatisk til alarmcentralen, hvis du kommer ud for et voldsomt fald eller en alvorlig bilulykke. Og med nødopkald SOS kan du nemt selv ringe efter hjælp.

Hastighed
Med iPhone 15 Pro kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Desuden er mobilen udstyret med Wi-Fi 6E, så du kan streame og spille med minimal lagging. Det er også den første iPhone som understøtter USB 3, der gør dataoverførsler og professionelle arbejdsgange hurtigere og bedre. Nyd de hurtige hastigheder!

Kamera
48 + 12 MP
Frontkamera
12 MP (F1.9, PDAF)
Hovedkamera
48 MP Wide (f/1.8, dual PDAF, OIS) + 12 MP 77mm Telephoto (f/2.8, PDAF, OIS, 3x optisk zoom) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2, dual PDAF)
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2556 x 1179 pixels
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6GB
Størrelse
70.6 x 146.6 x 8.25 mm
Vægt
187 g
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • A17 Pro Bionic Chip
  • Titanium design
  • Ny knap på siden – Action Button
  • Forbedret kamera og funktioner dertil
  • USB-C