Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Motorola Edge 20 Lite Electric Graphite

Vælg farve
Udsolgt
En skærm på hele 6.67" OLED!
3 mdr. OiSTER Afdrag
940 /md.
eller
Kontantpris
2.820
Mindstepris
2.820

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En ekstraordinær mobiloplevelse til en fornuftig pris

Motorola Edge 20 Lite er en smartphone med masser features til en pris der ikke tømmer pengepungen. Du får et display i verdensklasse og et elegant design. Med en skærm på 6,67" får du et stort display hvor du kan streame alle dine yndlings film og serier. På trods af skærmens størrelse, så er Motorola Edge 20 Lite en let og slank telefon med en tykkelse på blot 6,99 mm. Edge 20 er bygget med et OLED-display der giver en flydende fornemmelse, når du skifter mellem apps på din smartphone. Edge 20 Lite er 5G-klar og du kan derfor surfe rundt på internettet med den nyeste teknologi indenfor netværk.

 

Skyd flotte billeder med dit kamera

Det flotte OLED-display viser sig nyttigt når du skal se de flotte billeder og videoer, du har taget med det fantastiske kamera som har hele 108 MP. Da kameraet er bygget med Ultra Pixel-teknologien vil selv de mindste detaljer fremstå tydelige på dine billeder, også selvom de er taget i lav belysning.

 

Frontkamera

Tag flotte selfies med din Motorola Edge 20 Lite. Frontkameraet har hele 32 MP og du er derfor garanteret flotte og skarpe selfies. Kameraet er bygget med en følsom lyssensor og leverer derfor flotte resultater.

 

Stærkt batteri og TurboPower 30W-opladning

Edge 20 Lite er udstyret med et batteri med intet mindre end 5000mAH. Man kan derfor roligt sige at man får værdi for pengene. Derudover er den udstyret med TurboPower 30W-opladning, der sørger for, at du får opladning til flere timer på bare få minutter.

 

En smartphone med masser af styrke

Processoren er der heller ikke sparet på i Motorola Edge 20 Lite, den er nemlig bygget med den kraftfulde MediaTek Dimensity 720-processor med hele 8 GB RAM. Du får derfor en telefon med masser af styrke også endda til en pris der er til at overkomme. Hvad mere kan man bede om?

Kamera
108 MP+8 MP+2 MP
Frontkamera
32 MP
Skærmstørrelse
6.7"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
6GB RAM
Størrelse
165.9 x 76 x 8.3 mm
Vægt
185 g
Styresystem
Android 11

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Android
  • 108 MP kamera
  • Dual SIM
  • 5G klar