Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 12R 256GB Iron Gray

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
205 /md.
eller
Kontantpris
6.150
Mindstepris
6.150

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

OnePlus 12R blander de bedste dele af OnePlus 12 med de bedste dele af vores R-series erfaringer for at skabe den ultimative ydeevne på en flagskibstelefon i 2024. Mobilen er designet til gamere, for multitaskere, og for dem, der kræver det absolut bedste af deres telefon.

En tunet Snapdragon chip
Tag det første skridt ind i en verden af ubegrænsede muligheder med Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 2 chipsættet i OnePlus 12R. Denne octa-core 4 nanometer bæst af en processorer er som at have en minicomputer i lommen, der altid er klar til at tackle enhver opgave med lethed. Med 35% bedre CPU-ydeevne og 25% forbedret GPU-kraft, er intet for stort eller for komplekst for OnePlus 12R.

Den mest avancerede OnePlus skærm nogensinde
OnePlus 12R har den mest banebrydende skærm nogensinde, nemlig fjerde generation af LTPO 120Hz ProXDR. Med en opgraderet lysstyrke, forbedrede farveniveauer og en touch-følsomhed, der sætter nye standarder, vil du opleve billeder og videoer på en helt ny måde. Takket være LTPO 4.0's intelligente dynamiske opdateringshastighedssystem, kan OnePlus 12R skifte mellem 1Hz og 120Hz opdateringshastigheder på et øjeblik, hvilket giver dig en jævnere og mere energieffektiv oplevelse.

Det største batteri i OnePlus’ historie, bygget til at oplade hurtigt
Og lad os ikke glemme det, der holder det hele kørende - OnePlus største batteri nogensinde! Med 5.500 mAh pakket ind i den slanke OnePlus 12R-konstruktion og 100W SUPERVOOC opladning, kan du sige farvel til batteriangst og hallo til lynhurtig opladning, der får dig fra 1 til 100 på kun 26 minutter.

Kamera og Aqua Touch
Når det kommer til at fange øjeblikket, er OnePlus 12R ikke til at slå. Med det roste Sony IMX890 hovedkamerasensor og optisk billedstabilisering, kan du fange selv de mest flygtige øjeblikke med utrolig klarhed og detaljer. Og med Aqua Touch-teknologien, kan du nyde en problemfri berøringsoplevelse, uanset om skærmen er våd af regn eller sved.

Med OnePlus 12R er fremtiden lige i dine hænder. Oplev kraften, præcisionen og skønheden ved det ultimative flagskib - oplev OnePlus 12R i dag!

Kamera
50 MP with Sony IMX890-sensor, 8 MP UW, 2 MP
Frontkamera
16 MP
Skærm
6.78'' 120 Hz AMOLED ProXDR-skærm
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
16GB
Størrelse
75,3 x 163,3 x 8,8 mm
Processor
Snapdragon ® 8 Gen 2
Batteri
5.500 mAh
Netværk
5G

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • OnePlus' største batteri nogensinde
  • Superklar 120Hz ProXDR-skærm
  • Snapdragon® 8 Gen 2
  • Nyeste HDR-fotograferingsalgoritme