Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 8 128 GB 5G Green

Vælg farve
Udsolgt
Fed mobil til en skarp pris!
30 mdr. OiSTER Afdrag
93 ,- 173
/md.
eller
Kontantpris
2.763 ,- 5190
Mindstepris
2.763

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

OnePlus er kendt for at levere smartphones, der er spækket med saft og kraft. OnePlus 8 er ikke en undtagelse. Mobilen kommer med den nyeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 865. Den er derfor hurtig og du skifter mellem apps helt flydende. Mobilen har også en knivskarp AMOLED-skærm, der gør at det er en fryd for øjet at bruge. 

Derudover har mobilen et skarpt kamera og video, så uanset om du fotograferer, optager video eller spiller spil får du en ubesværet oplevelse. Og så kommer mobilen med et KÆMPE batteri, så du ikke skal bekymre dig om at pludseligt løbe tør fra strøm.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter